September 2, 2013

I'm Gojes Supermom

Ok fine! Tajuk entry memang bole mengundang makian, haha!

Actually nak cakap pasal secret group "Gojes Blogger Supermom & Baby" 

Yeay! Finally i'm one of their group members ... Thanks to blogger RARA sebab invite aku join group tu \(^_^)/

Al-maklumlah ... Semenjak dah jadi mama ni, mood nak baca blog adek² sekolahan yg sedang hot bercinta beserta pakej lagu jiwang dalam blog dorang tu sangatlah nan-hado ye! Owh~ maaf adek² sekalian =b

Pasni rajinlah aku nak blogwalking baca kisah mak² ni, hehe! InsyaAllah~~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

11 Criticism:

Cik Mun said...

hahaha...tunggu mun kahwin baru bole join group tuu..

mOoN said...

welkam to the club...hehehe.. actually sy pun bru lgi dlm grup tu tpi memang best arr.. :)

Cik Puan Rara said...

hahahahaah.kena follow blog mak mak dh.hehehe

puan.mila said...

welcome to the club!! group super duper best!!

Azhafizah Md Nor said...

ok..banyak ilmu boleh dapat kan..selamat enjoy being mommy :)

ZazaMyMoon said...

Welcome to the Club ;)
http://zazaabdullatif.blogspot.com/

aznor ibrahim said...

sep cket org baru!..haha same la kte baru je join group gojes ni :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

baca blog mak2 ni blh dpt ilmu rmhtga lg byk hihihi

fuza said...

mcmana nak jadi gang ni
http://fuzamusa.blogspot.com/

Chekgu Azrine said...

Welcome to the club

.ieLah. said...

Hi geng ;)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy