August 20, 2013

Rahsia Yang Dimiliki WANITA

Assalamualaikum readers~

Aku ni kan ... Punya 1 tabiat buruk ... Sukeee sangat mempersoalkan kat husband aku pasal WANITA

  • Nape pompuan je yg kene rase sakit time malam pertama?
  • Nape pompuan je yg kene rase sensorang penat lelah mengandung?
  • Nape pompuan je yg kene rase sakit yang paling sakit di dunia? sakit bersalin
  • Nape pompuan je yg kene bangun memalam nak menyusukan baby?
  • Nape? Nape? Nape?

Tanya soalan pelik² macam tu kononnya tak puas hatilah jadi WANITA sebab jadi LELAKI ni lebih senang ... Tapi hakikatnya ...


Terus rase Alhamdulillah ... Syukur sangat jadi WANITA =)

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

17 Criticism:

edlidza said...

Good info.... thanks for sharing this ;)

Qashmere said...

Thanks share!!!! sangat berguna semoga ramai yang mendapat manfaat dari perkongsian ini

Lieya Yaya :) said...

nice sharing :) betapa mulia nya wanita di sisi Allah :) bersyukur jadi wanita :')

fiza saiza said...

betul...sangat bersyukur jadi wanita :)

sha my heart said...

ada sebabnya kan?

bahagia menjadi wanita

Zuan said...

perkongsian yang bagus :)

fatin aziz said...

sya bangga jadi wanita!!!!hehe..comel je cara akak persoalkan tu..hehe

Nory Zoulkefle said...

bertuahhkan jadi wanita...alhamdulillah

Umi Qi said...

Umi Qi baca terus rasa bangga jadi seorang wanita alhamdulilah ya Allah...bgus entry nih

suhartini,S.pd said...

wauuu ini baru mantap jom, sangat menambah pengetahuan baru untuk wanita seperti saya
terima kasih dan salam kenal silahkan singgah

http://gurusdn03.blogspot.com/

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah. Rasa bersyukur dilahirkan sebagai seorang wanita ☺☺

muja said...

Yup,, alhamdulillah,, sangat beruntung kita jadi wanita :')

Norhasniza Khalid said...

nice enrty..... knp..knp.... semuanya dah tersedia jawapan, syukur jadi wanita..

Cik Mun said...

alhamdulillah..bersyukur mjadi seorang wanita..

imie fatiema said...

Assalamualaikum, bersyukurnya jadi wanita, fakta fakta yg Allah janjikan inilah yg dapat memujuk hati wanita bila terasa letih menggalas tanggungjawab sebagai wanita =) tq for sharing

noornazuha said...

Beruntungnyeee jadi wanita kannn....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bersyukur dpt jd wanita :-)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy