August 14, 2013

My Eid 2013

Assalamualaikum & Happy Eid Ul Fitr uols~~

Tahun ni tahun 1st aku beraya dengan my little hero ... Alhamdulillah diberi kesempatan merasa semua ni step by step ... Memula raya as a single ... Pastu beraya berdua pulak {ENTRY RAYA TAHUN LEPAS} ... N now dah bertiga ... Syukur Alhamdulillah~~

Soo ... Raya 1st tahun ni kat rumah family aku ... Raya 2nd barulah aku balik belah husband ... Al-maklumlah, sekangkang kera je, Ayer Tawar - Taiping, hikhik!


Honestly ... Beraya dengan si kecik ni amatlah keletihan ... Sebabnya? Sekali dia mai mood nak tido, maka siap sedialah ko dengan buaian ... Kalau takde, maka mendapatlah ko dengan amukan dia, pffttt~

Makanyer raya aku tahun ni sangatlah biasa² je ... Raya 1st rumah mak aku ... Raya 2nd rumah mertua ... Raya 3rd rumah sedara mara belah my hubby ... N raya seterus-seterusnya dok rumah je lah *sobs*


Gambar raya pon tak banyak tahun ni ... Tapi gambar budak ni sorang banyaklah, haha! Ehh, korang tengok macam muka sape? Ramai cakap ikot ayahnyer, uwaaa~~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

15 Criticism:

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

selamat hari raya :)

Sura Mohd said...

Salam AidilFitri..hero tu memang ikut muka ayahnya..comey..:)

Qashmere said...

Selamat Hari Raya!

seeha said...

nazeef ikut muka mama dia..comel nya dia sekarang..hehe

edlidza said...

Kejup jer baby dah besar... anyway Selamat Hari Raya dear... take care...

fiza saiza said...

Selamat hari raya...

Banyak ikut muka bapaknya...hehehe

sha my heart said...

Selamat hari raya. maaf zahir batin.

Zuan said...

happy eid :)

cha said...

selamat hari raya u. seronoknya beraya dgn baby

ayahmamilisa said...

salam singgah dari mamilisa :)
a'ah anak ayah :)comey bangat ngan baju garfiled tu :)

muja said...

selamat hari raya,, sangat sama macam abah dia :D

Ρυαи Gојεѕ said...

alhamdulillah :)
PG masih beraya berdua dengan suami. belom rezeki nak beraya tiga lagi :) inshaAllah someday :)

Azhafizah Md Nor said...

wah..kali ni bertiga pulak kan..happy eid :)

mrs kayrul said...

selamat hari raya...alahai comelnya baju tue...

:: Riri-Fatieha ::~ said...

wahh.. dah lama tak singgah sini. tup2 dah bersalin plus baby pun dah besar...

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy