April 5, 2013

Nur Alisha Qaireen

Assalamualaikum...

Ehem² ... Kini kembali bersiaran setelah seminggu menyepikan diri =P

Pheww! Minggu ni memang minggu yg very memenatkan ... Notis sebutharga keluar belambak² sekaligus ... Memang semput gaqlah nak siapkan semuanyer, huhu!

Ok! Mari lupekan pasal keje sekejap n back to the story ... Ingat lagi tak aku pernah story pasal kakak ipar aku yg pregnant awal sebulan dari aku (refer ENTRY LEPAS)

Alhamdulillah ... Jumaat lepas a.k.a tepat due date dia jugaqlah dia dah selamat bersalin anak ketiganyer ... Baby girl dgn berat 3.1kg ... Nur Alisha Qaireen


Comeyyy! Bambam sangat :)

Tengok baby dia, terus tak sabar nak pegang baby sendiri ... InsyaAllah 26 days to go *wink wink*

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

16 Criticism:

PuanZaniff said...

moga semuanya berjalan lancar ye nanti

~AmyLiana86~ said...

olo comelnyer..

26 hari je lg..amy 76 hari lg..sgt2 xsabar..

semoga semuanya selamat yer.. =)

Nour Adieb said...

nak baby, hee. wahhh, sedang tunggu kelahiran baby? best nya :)

Mimie Najib said...

tembamnya baby.. :) comel..

Cik Bluewendy Wendy said...

cumeynyeee!! moga baby sehat n membesar dgn indah.. :)

cha said...

sedapla nama qaireen tu. boleh tau tak apa maksud qaireen :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

ooucccchhhhh comelnyaaaaaaaaa, tembam pipi dia..... berat juga berat dia...

apapun, tahniah ye kepada kakak ipar sis... semoga Alisha menjadi anak yg solehah.. amin

liyana awesome said...

Semoga semuanya berjalan lancar Sis :) Hope bby anda nanti sihat dan comel mel mel. hihi

tenku butang said...

cumeynyeee.. bam bam cuteee..

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

fatin aziz said...

comelnyeeerrr..geram rasa nak cubit2 je pipi tu..hehehe

Efah Mustaffa said...

sangat sangat suka tgk gmbr baby...heheheh

oshin-jamel said...

comeiiinye babuy qaireen....muuah...

Syera Begam said...

Tahniah sis! comelll sgttt... *kiss from aunty syera :*

Wawa Tasliman said...

comelnya.. tembam baby..

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

lynndamya said...

semoga dipermudahkan semuanya, aminnn..hehek comel baby tu~

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy