January 16, 2013

It's A Baby Girl \(^_^)/

Finally revealed ... It's a baby girl *wink wink* 

#PicSource
Ehh~ Cop! Cop!
Bukan cakap pasal bakal baby aku sebenarnyer, hikhik~~

Actually aku cakap pasal kakak ipar aku ... Kakak ipar aku ni pon tengah pregnant jugaq ... Pregnancy dia pon beza awal sebulan camtu je dari aku ... So, semalam dia pegilah scan baby dlm perut dia n the result is ... It's A Baby Girl \(^_^)/

Seronok je dengar bile dia dah dapat tau jantina baby ... Dah la siap pegi buat scan 4D ... Siap nampak muke bakal baby dia ni bambam mcm anak sulung dia, hehe!

Ishk! tak sabar pulak aku nak pegi scan 4D jugaq ... Kalau ikotkan, next month baru aku bole pegi buat scan tu ... Actually kan, aku takdelah kisah sgt pasal jantina baby ... Baby girl or baby boy mane-mane pon takpe bagi aku n en.suamy ... Asalkan dapat tau dia sihat n cukup sifat pon dah seribu rahmat bagi kitorang ;-)

6 months +++

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

16 Criticism:

nuyui a.k.a miss YUI said...

toi tu..insyaALLAH sihat belaka dua2..

PeRdU cINta said...

setuju..boy or girl..tak kisah..yang penting ibu and baby yang bakal lahir selamat dan sihat..amin..

Dieba Adieba said...

jaga kandungan baik2 ye.. semoga dapat baby yang comel2..

Azlan Strider said...

suspen..haha..i thought its ur baby..anyway congratulation to ur sister..semoga dia dikurniakan anak yang solehah..amin...

Regards,
-Strider-

Rara Nasiha said...

congrats dear ! takecare urself ya :)

hana hadi said...

comelnya baby atas tu.. xlama dah nak dapat baby tu.hehe

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://wisataoutboundmalang.com/

Ema Blog said...

Tahniah untuk Pink Velvet dan kakak...

✿A I N A A✿ said...

Tahniah ur sister.. wahh kakak adik pregnant... bestnyaaaa.... hehehhee

inna_risna said...

kak, jaga kandungannya baik2. ^^ perempuan atau lelaki, it tetap cahaya mata kurniaan dr Allah. ^^

seeha said...

wow,nnti anak ang ada same-age cousin la..best nyer dia..

seeha said...

wow,nnti anak ang ada same-age cousin la..best nya dia..eh,awat nampak ang mkin kuquih ni..jaga baby elok2 naa.

miss fluffy said...

semoga ibu & baby sihat2 je!!:)

ShalleyaNna said...

terasa nak kawen lak,,nak baby gak,,,hihi semoga anak n akak sihat ye,, =)

combi said...

anak tu rezeki dari Allah ta kirah boy or girls :D

Siti said...

tahniah.last baca post dulu psl kawen.saya jrg blogwalking.skang masuk2 blk tgk dh 6 bln dah..bestnye.

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy