January 26, 2013

Set Bersalin

Assalamualaikum n holla~~

 Phewww! Runsing sgt pikir pasal set bersalin mane yg aku nak amek nanti ... Memang nampak macam awal lagi nak survey pasal set bersalin ni, tapi ... Kesah pulak aku? Nama pon survey kannss =b

1. Nona Roguy ?

2. Amway ?

3. Shaklee ?

4. Tanamera ?

5. Sendayu Tinggi ?

6. Afiat ?

7. Mak Dara ?

Haaa! Banyak kan pilihan?

Kalau bole aku nak amek set lengkap yg ade jamu, pilis bagai semua tu ... Tapi ade org kata jamu ni tak elok utk bf baby nanti, takut panas ... Nak² pulak kalau baby ade jaundice, lagi bahaya kalau amek jamu ni :(

Then some pulak say, jamu ni mmg 1 keperluan wajib lepas bersalin, untuk kesihatan dalaman kite jugaq ... Kalau baby ade jaundice pon, just kene tunggu baby sihat, then continue amek jamu ni balik

Tetibe aku terpikir pulak ... Itu kalau bersalin normal ... Kalau ditakdirkan bersalin czer pulak cemane? Bole ke amek set bersalin bagai ni?

Haish! Dilema betul lah, huhu!

Anyone?

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

3 Criticism:

Segmen Mega 3000 Follower said...

susah betul nak jadi perempuan kan?
masa couple dulu ada set makeup, lepas brkhwin kena jaga rumah,,, then tengah mengandung byk pula ragam... lepas bersalin kena pula beli barang2 ni... huhu susah eh

Segmen Mega 3000 Follower By Blog 3 Dalam 1
Klik Sini !

Nor Suhaiza said...

nona roguy...
terbaik...

YanaOuhApek said...

cube shaklee. yana banyak baca jugak testimoni jugak dr shaklee. in shaa Allah. bila due kak?

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy