February 17, 2017

Face Oil Yang Langsung Tidak Minyakkan Muka | ESA GOLDEN JOJOBA Face Oil by PureBySafiyyahOsman

Assalamualaikum readers

Selalu kite dengar majoriti akan cakap kalau kita pakai face oil , mesti muka akan jadi oily n naik jerawat kan ?

Guess what ? Itu semua MITOS je sebenarnya

Wujud rupanya face oil yg langsung tidak minyakkan muka , kenalkan ...

ESA GOLDEN JOJOBA Face Oil by PureBySafiyyahOsman

"NO BABE! U WON’T GET MORE PIMPLES IF YOU USE OILS!"
Founder Purebysafiyyahosman, SafiyyahOsman

Kenapa founder PureBySafiyyahOsman memilih GOLDEN JOJOBA OIL sebagai face oil ? Kebanyakkannya semua guna argan oil


Golden Jojoba Oil ni tersangat bagus untuk kulit yg sensitif kering atau sensitif berjerawat dan minyak paling dekat dengan minyak yg terhasil dari kulit muka manusia

Golden Jojoba Oil ni juga mempunyai 10000000 jenis kegunaan dan kebaikkan . Boleh digunakan pada kuku , rambut dan base sebelum makeup . Wow sangat..! 

Yg paling best , ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL ni teksturnya sangat sangat ringan n mudah serap . Memang tak terasa minyaknya tau . Besttttttttttttt :)



Kenapa korang kene dapatkan jugaq ESA GOLDEN JOJOBA Face Oil By PBSO ni ?

♥ Tidak berminyak bila pakai dan apply dimuka / wajah . Hanya titis 1titis di tapak tangan , warmkan dan ratakan ke seluruh wajah . Pakai setiap pagi dan malam sebelum tidur

♥ Sesuai utk semua jenis kulit termasuklah kulit jenis berjerawat aktif bernanah . ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL adalah minyak yg paling dekat dgn minyak yg dihasilkan oleh sebum kita . So bila pakai , muka tak akan rasa berminyak dan paling best , minyak-minyak jahat yg keluar berlebihan pun dah tak ada ! Sebab Golden Jojoba oil ni memang power bab control pengeluaran minyak di muka kita

♥ Dijadikan sebagai alas sebelum menggunakan foundation . So siapa yg jenis muka berminyak , pakai make up sekejap pun dah hilang atau orang kulit kering , pakai makeup nampak mengelupas or bercampuk-campuk , guna la ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL ni sebelum pakai foundation . Dijamin terbaik . Makeup kekal lama dan muka tidak akan berminyak dan tak akan nampak langsung ia kulit kering mengelupas area dahi or hidung kalau jenis kulit kering

♥ Boleh pudarkan parut jerawat lama dan jerawat baru . Pakai ja konsisten tiap hari 1titis waktu pagi , 1 titis waktu malam , parut-parut jerawat lama boleh hilang . Kalau parut baru lagi la boleh hilang . So pakai dan guna secara konsisten

♥ ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL akan meningkatkan daya ketahanan kulit wajah kita . Kulit kita tak mudah luka dan tak mudah sensitif . Untuk muka kering diusia 40an kalau konsisten guna , jeragat baru tak akan naik di wajah . (jom beli dekat mak kita!)

♥ Mengurangkan garis dan kedutan kecil pada kulit orang yang kering , normal atau berjeragat . ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL , akan sentiasa lembabkan kulit kita dengan minyak yang baik . So kulit akan sentiasa lembut , lembab dan nampak glowing

♥ Kalau awak ada eczema atau psoriasis di muka , awak wajib guna ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL ni setiap hari . Eczema awak , Psoriasis awak akan slow-slow hilang dan kawasan tersebut akan sentiasa lembab dan ada minyak baik

♥ Menghalang pertumbuhan jeragat baru dan mengelakkan wajah dari mudah tumbuh jerawat bernanah . Sebab ESA GOLDEN JOJOBA OIL akan bagi minyak baik ja ada di wajah kita . Mana minyak jahat semua dia kick . Dan PH kulit kita akan ada dalam keadaan yang normal

Kalau tak percaya jugaq , meh tengok testimoni² ESA GOLDEN JOJOBA Face Oil by PureBySafiyyahOsman ni ...








Ramai dah customer yg sangat berpuas hati dgn kehebatan ESA GOLDEN JOJOBA Face Oil by PureBySafiyyahOsman ni

So , korang ape tunggu lagi ? Jom dapatkan jugaq produk yg hebat drpd PureBySafiyyahOsman ni : +60194163319

FB : purebysafiyyahosman
IG : @purebysafiyyahosman
Stokis / Agen / Dropship : @stokist.purebysafiyyahosman

Thanks & Best Regards ,

7 Criticism:

Seorang Syed said...

Perkongsian yang bagus. Saya singgah dan follow blog ni ya.
Thanks sudi singgah blog saya :)

ZULHILMI TEMPOYAK said...

bagus jugak ni.. bg kering yak

I am LZ said...

Assalamualaikum Yiena,

Tak sangka ada produk oil based tapi tak rasa berminyak..
Done follow Yiena, in shaa Allah kalau teringin cuba Jojoba Oil ni boleh order dari sini.. :-)

Nik Ainaa said...

ooh yang kena pakai krim mlm tu xbetul ya... baru tahu tapi nasib baik xpernah pakai krim mlm. hehe btw lain kali boleh cuba ni

Mayy Jie said...

Macam treatment orang Korea kan, pakai minyak. Kita je masih duk percaya krim malam merkuri.

Hanim Hashim said...

menarik ni! akak pun dah stop lama pakai krim malam, may be nak try yg ni nanti

bey0nd7 said...

Salam. Nak tnya, minyak esa ni cold pressed x?

 

Copyright © p i n k v e l v e t. Designed by Whitey Mommy