October 20, 2011

Skali Silap Daaa~~

dlm entry lepas ... aku bitau yg aku kene mumps kan? actually semua tu dusta semata²

ehhh cop! jgn maki aku lagi ... sila maki secara berjemaah kat doctor yg ckp aku kene mumps tu, huh!

actually aku mcm pelik jugaq ... kalau aku kene mumps, nape takde bengkak pon? pastu ubat yg doctor tu kasi udah aku telan sampai licin ... tp sakitnyer b'tambah worst pulak, uwaaa~~

makanyer aku pon pegi lah check balik kat klinik tadi ... rupenyer jointer rahang belah kanan yg problem

source

ok! jgn tanye aku ape mksdnyer sbb aku mmg taktau nak explain camne ... yg aku tau, sakitnyer mmg azab gile ... ko takley nak nganga suke² hati time nak makan or menguap *sobs sobs*

inchek bf pon demam teruk
(fine, tak tanye.....!)

mood : counting the days~~ 

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

8 Criticism:

Liyana Zahim said...

Pehhh.. Boleh slh info cmtu ek? Gegege.. Neway get well soon.. Siannye..

ShahzCudin said...

woa..cmne boleh jd cmtu plak..?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

moga cepat sembuh ye..

bobiedanbad said...

take care

yusuflaili said...

Salam;
aikk!..berubah pulak sakitnya,..kuat sangat ketawa kot atau selalu mengunyah benda2 keras.

Cik Nurul said...

moga cepat sembuh ye... bpe hr jek lg ni.. eheeee

~bole plak doc bg salah info... -.-

zOeY zAu YaH said...

aiyak apakah sakit itu? sabor je..sekecil mana pun sakit ttp hilangkan dosa..cik pink sdg mengira hari? ehem2...hehe..

misyamissyou said...

uh..kalau bukan mumps apekah? hurmm cpt baik ye!

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy