October 25, 2011

Ape Masalah Ni Erk?

seminggu ni mcm malas nau mau b'blogwalking ... sebabnyer?

ni hah sebabnyer ...



 

aku amek blog cik epal sbg contoh ye sebab dah tentu ramai yg follow blog dia kan? so, senang sikit lah nak buat perbandingan :)

ni lah masalah aku sekarang setiap kali bukak blogger ... semua layout dok kat belah kiri je ... pastu gadget n entry semua dlm 1 baris ... tak cukup dgn tu, pic playar tu pon hantam nak keluar jugaq

sape ade masalah ni jugaq? ke aku sorang je? uwaaa~~

any solution for tis problem pleaseee?

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

4 Criticism:

yusuflaili said...

Salam;
Tak tahu pulak aku..mungkin ada pakar yang bantu lepas ni.mungkin masalah template ni.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

napa blh plak mcm tu ye..
moga ada yg dpt membantu mengatasi problem ni..

zureen said...

wohh! kenapa ya? huhu~

Liyana Zahim said...

huhuhu.. pelik nih. line tenet kot slow.. heeee~ ai bute it. :P

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy