October 3, 2011

PMR CaNDiDaTe

to all PMR candidate ... esok suda mau exam kan? atenyer ... nape still dok depan pc ni lagi woiii? tak reti² nak study ke? kih3~~

adek aku yg bongsu pon amer PMR jugaq tis year
tapi malangnyer start jumaat lepas dia demam lah pulak ... siap pakej sakit pale bagai

i just hope tat she can do well in her exam tomorrow n cecepat lah sembuh

to all PMR candidate ... gudlak for ur exam n do ur best oke !!!

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

11 Criticism:

rara pinkmafia said...

gud luck adikkk.heheheh syian demam lak.biasa lah tu.adik kamu mcm muka kamu.hehehe

shazmir said...

wow.gorgesss

you r so sweet..
xyz4mir.blogspot.com

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..good luck utk dia..

adik yui pon sama juge..

yusuflaili said...

Salam;
Tu gbr adek awk ke...tak boleh lawan kakaklah..

Hizami Rahim said...

good luck to all yang kena hadap PMR! :D

Liyana Zahim said...

cunla PMR kendidet.. Mtk namber tepongggg buleh dop? Herherher.. Eh sy pompuanlah! Hahhaa..

Lee-Yan-Naa said...

good luck untuk adik awak :D

Lee-Yan-Naa said...

gud luck untuk adik awak :D

manjae camiela said...

gud luck dear.. :)

Murnie said...

adik lelaki sy pun pmr .. esok dah start tapi time ni die ada kat sebelah boleh maen game racing car .. tak reti2 nak tido ..

Azhafizah[フィザ] said...

gudluck adek!do your best ya

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy