October 22, 2011

Ubat Sendi Paling Berkesan

 semenjak dua menjak ni blog aku dah jadi mcm hospital pulak ... jap cite pasal sakit ... lepas tu cite pulak pasal doctor ... now nak promote ubat sendi pulak ... apekah!

takpe ... sharing is caring kan =b

ubat sendi yg aku rase paling berkesan setakat ni adalah ...


ubat ni b'btk gel ... kalau krem ke sakit sendi ke, sapu je gel ni, insyaAllah jap je lega ... baunyer pon best ... pastu sejuk ke gelnyer

aku selalu beli gel ni dekat guardian ... harga tak ingat lah pulak ... tp dlm belas² je lah ... owh! btw, sgt sesuai jugaq utk parents / grands kite ye :)

selamat mencuba~~
 
~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

9 Criticism:

yusuflaili said...

Salam;
betul tu..jabatan tempat aku kerjapun guna krem ni.

Umie Artoqiemie said...

nanti nak suggest kat mak :D

Liyana Zahim said...

Mcm blog jual ubat da ni.. Ahahaha.. Mmc2 ubat jenis pnykit ada..

nuyui a.k.a miss YUI said...

tak pernah try lg ni..

p/s: haa,t leh la p kenduri sis rara..

bobiedanbad said...

nak cuba jugak ni....

fyna said...

lama dah xdtg sini..lawanya blogggggggg

CikPuan Fara said...

hi sis. bagusla dear share produk.. org lain boleh dpt manfaat je tak? hehe... *boleh suggest kat mak nih*

cantik sgt blog.. kaler purple pulak tu =)

Raden said...

ubat gatal hanyela KAHWIN

Faaein Talip Roy said...

nak kena cari ni.. mak sy slalu je ada sakit2 sendi.. =]

first time singgah sini.. saje jalan2.. hohoho..

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy