March 5, 2012

Chapatti Alien

memandangkan inchek tunang sgt suke makan chapatti yg my mom buat ... makanyer start from last week lagi aku kemainlah hari² belajar buat chapatti ni from my mom ... sgt gigih bukan? haha~

pic source
tapi malangnyer roti chapatti ni agaq susah nak buat rupenyer ... jap aku buat jadi nipis ... japgi jadi tebal sgt pulak ... sat jadi besar ... sat jadi kecik mcm roti canai pulak ... hoiii! rimas tahu? huhu!

paling kecian ... roti chapatti aku bukan rupe bulat lagidah ... dah mcm muke alien pulak aku tgk, lonjong semcm, hahaha!

inchek tunang pulak kemain seronok gelakkan rupe roti chapatti aku tu ... tapi dlm gelak² pon dia balun b'keping² gaq, malu nak ngaku sedap letewww, lalalala~~

tapi mcm mane pon, tetap kene belajar sampai pandai nak buat roti chapatti tu ... kata org "practice make perfect" kan? insyaAllah :)

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

7 Criticism:

Lily said...

waahh, saya suka makan capati >_<

YanaOuhApek said...

sedaaaaaaaaaaaaaappnyaaaaa. :l

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpe2.cuba byk kali yer kak..t mesti boleh =)

Azura @ cik buaya said...

wah2 syoknye blaja buat capati :)

shark said...

uhhh
capati sama kari daging
mmg 4 keping x cukup:)

liyana shana said...

waau ! cappatii ~~ hihi . air tangan sendry bestt ~

hamzah ian said...

beli segera aje.. hehehe

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy