March 2, 2012

Senangnyer Boleh Menang \(=.=)/

aritu kan ... aku ade join satu contest yg dianjurkan oleh Beauty Addict Shop ni ...

 

 syaratnyer senang je ...
like page dorang ... share picture ... tinggalkan komen ... n done!
simple kan?

makanyer lepas dah d'umumkan pemenangnyer semalam ... ehem! ehem!

 
tis is currently mine now, yippie~~~

walaupon aku tak reti pakai eyeshadow ... tapi tetap mengidam nak ade eyeshadow palette ni ... tup² dpt free pulak, alhamdulillah~~

lepas ni sure² akan hadap youtube je nak belajar tutorial eyeshadow punye pasal, haha!

p/s : sape yg teringin nak ade eyeshadow palette mcm ni ... bole lah contact Beauty Addict Shop ni ... dorang ade jual mcm² lagi such as ...


so ... jgn lupe singgah Beauty Addict Shop ni ye! happy shopping uols~~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

6 Criticism:

Feenas Sya said...

best nye dapat ..

nadia arrumaisha said...

wahhhhh colorful mata nadia tp nadia cuma pakai celak saja.....selainnyer memang sangat jrg

suzie rahman said...

wah untung r

Cik Azizah said...

wah..tahniah!

faiz fakhirin said...

alaaaa..asyik brg pompuan jer..

Cik Nurul said...

waaa tahniah kak! bestnyee dapat, besar tuuu....

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy