March 14, 2012

Less Than 100 Days \(^_^)/

aku ni kan ... dari sehari ke sehari nak update blog, tapi idak jugaq updatenyer ... mcm kemain busy pulak minggu ni ... kat opis langsung takde mase nak ngular, keje betimbun ... kat rumah pulak, pukul 10 lagi aku dah tido ... dah tu, asyik hujan je, haruslah tido lagi syiokkk kan~~

ehh! semalam kan ... mase aku dok marking appointment kat calendar ... tup² baru aku perasan yg i only have less than 100 days to become "PUAN" ... hoiii! terus nevez tahu? huhu~~

tapi nevez² pon ... xcited tu lagi banyak sebenarnyer, hahaha!

owh! i really miss tis moments so much *wink wink*

next week insyaAllah ... genaplah 7 tahun kami together-gether, hikhik!

semoga Allah merestui hubungan kami n permudahkan segala urusan kami nanti, amin~~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

16 Criticism:

Mizz ErMa said...

wah, da 7 tahun? lama tu..hehe

syAzAnA said...

wahhh, terujaaaanyaaaaaaa!

Cik Nurul said...

wink3! tumpang seronok.. dah 7 tahun.. lama tu.. ^^

kura said...

7tahun? phewww :0

azmira said...

waa.. smoge berkekalan ya ;)

Rapunzel Cikilolo said...

all the best to u :)

Izyan Yan Cinnamon said...

wahh semoga berkekalan...all the bez=))

Ayumi Comot said...

wah, 7 tahun? lamernyerrr...tahniah kat akak bakal jd pengtin nnt..msti comel nnti neh...hidung mancung~

kaishin said...

7 tahun dan akan terus kekal bersama selamanya..amin :)

Liyana Zahim said...

Weee... Bhgianya dia.. Im hapy for u my dear.. Smoga anda berdua sentiasa dirahmatiNYA sentiasa... Sabar ye.. 100 hari lg.. Hahahah!

Tyntha Lana said...

Hee, seronok tgk org bergambar macam ni..bila la giliran lana plak kan,huhuhu

Semoga berbahagia bersama pasangan dunia akhirat :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

lbh kurg 3 bulan ea.. xlama g tu..

pengemis Cinta~ said...

amin..;)

!~ Dolly Auliya ~! said...

7 tahun sgt lama... semoga bhagia selaluuu... :)

Jahidih Saili said...

Salam..wa...dah tujuh tahun?
tahniah sbb kekal sampai skrg..
mg kekal sampai ke syurga..amiiinn..

::dEyb:: said...

wah...lamenye, semoga bahagia selalu tau...may Allah bless you all :)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy