November 24, 2011

Hamper Utk Bebudak Tadika

smlm kan ... bos mintak aku buatkan hamper utk bebudak tadika ... bos aku sponsor 5 hamper utk cabutan bertuah bebudak tadika

makanyer smlm time pegi shopping barang² nak buat hamper tu ... barulah aku tahu yg sekarang nak buat hamper tersgtlah senang ... dah byk alat² moden a.k.a alat² org malas ko bole gune, hihihi~~ 

contohnyer ... pembalut hamper ni ...
dulu kemain bersilat nak balut ... sekarang just masukkan barang dlm plastik tu je ... kire mcm green bag lah, ko beli barang, pastu ko campak je dlm tu kan? haha~

pastu utk reben kat atas tu pulak ... gune je pull flower ribbon

cara guna die camni ...

makanyer siaplah hamper yg tak sampai 5 minit tu, hihihi~
senang kan?

by the way ... plastik pembalut n pull flower ribbon ni ade mcm² jenis n saiz tau ... so, mcm² kegunaan yg kite bole buat gune bende ni ... even aku dah siap terpikir yg time aku nak kawen nnt haruslah nak gune pull flower ribbon ni sajork *wink wink*

p/s : maybe ramai yg dah tau pasal ni ... tp ... kisah pulak aku? =b

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

9 Criticism:

apik pehe said...

tolong buat untuk apik satu yer..hehe

yusuflaili(Goku) said...

salam;
siap semudah A to Z je kan,..yang dah siap pun ada.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

akak pun baru tau..
Cantik..^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

skg byk dh mudah kan..

Mrs. Lady's Stylo said...

Salam buat semua stylo ladies di sini! :)

Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Nak 1 bley? Hihihi...

iedchan said...

Skang da modern. Hehe. Semue pun ade. Beli siap jek kalo thp mls mcm i. Heheh

zOeY zAu YaH said...

sng kan? hihi syoklah bebudak dpt nih..

UNDERWORLD said...

Kat mana beli plastik hamper dah siap ni

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy