November 15, 2011

Rumahku Bakal Sunyi :(

owh! dlm sedar tak sedar ... arini, sorang lagi adek aku akan menjejakkan kaki ke ipta ... dah besar rupenyer adek² aku *sobs sobs* 

adek aku ni dpt kat uitm merbok, jurusan law ... kire die ni first lah dlm family aku yg belajar luar perak ... aku dulu kat poli ipoh je ... pastu adek aku yg no.2 tu pon currently still belajar kat poli ipoh tu jugaq ... adek aku yg bongsu pulak baru lepas pmr je =b


actually im quite sad sbb tak dpt ikut family aku pegi hantar adek aku ... takde cuti ... adek aku yg kat poli tu pon tak dpt pegi sbb tgh final exam *sobs sobs*

pasni sunyi lah rumah ni ... walaupon adek aku yg dok ipoh ni tiap² minggu balik ... but tetap akan rase kurang sorang, uwaaa~~

tp tetap bersyukur sbb atleast die dpt kat kedah je bkn johor ke sabah ke sarawak ke ... atleast kitorg bole pegi jenguk² die nnt sbb mmg kampung belah mak aku pon kat kedah jugaq :)

i just hope tat she will success in her life, amin~~

mood : cedeyyy :'(

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

14 Criticism:

En. Kronik said...

kim salam kat adik :D

AmyZana said...

family sye x pernah amek family photo :/

DOMU-KON said...

jgn sedh2..t xcuhmey..nak amek eskrem nie..

kura said...

haa kan best merantau luar perak. boleh jadi tanggang/ amboi. hahah

asamasin said...

ape ade hal..g blaja je..tuh pon nseb dlm m'sia..kalu lua malaysia?ape pon boleh..

asamasin said...

ape ade hal..g blaja je..tuh pon nseb dlm m'sia..kalu lua malaysia?ape pon boleh..

**::CIKNUURUL::** said...

oo,la sedih sebab adik nak g jauh eh,.jgn sedih sangat,.nnti die laaaagi sedih,.xpe,xdapat anta pun, nnti2 bleh jenguk die kan,.hehe,.

Cik Nurul said...

wish her success too... rendu semua! huhu

Hidayah Rusli said...

ehh sama la...tp sy dpt uitm perak. umah dekat SP. tukar jum, ckp kat adek. hehe

amy syahirah said...

waaa..amik law!bgus tu..smoga die berjaya ok =)oh btw, header akk cantikk gilerr!!

zOeY zAu YaH said...

seramai mana pun adk beradik nnti bsr2 pakat pi belajar jauh2 sampai umah sunyi hehe..*mcm umah saya =.="

yusuflaili said...

salam;
bergitulah fitrah kehidupan manusia mula2 sorang(dlm perut ibu)lepas tu ramai dan semakin meriah,lepas tu kawin tambah besar2 lagi dan akhirnya kehidupan kita mulai sunyi satu persatu pergi, akhir sekali kita sendirian balik(dlm kubur).

Liyana Zahim said...

Pahni lau pink velvet kawern lg la sunyi kot.. Maka, pas kawen dokla umah mak.. Herher.. Bernas kan idea sy cam rase nk tampo dri sndiri nih.. Hahah~

sheila said...

ala sedih awal2 je..cam kite ms memula masuk U dulu gak. lama2 jadi biasa

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy