November 3, 2011

My Engagement : The Ceremony

 lega sgt² bile majlis p'tunangan aku ni b'jln smoothly mcm yg dirancangkan ... mak andam sampai tepat pukul 9am ... mekap n siap² dlm sejam lebih ... dlm pukul 11 caterer  pulak sampai ... cun-cun 5 min pastu pihak lelaki pon sampai ... bincang² n makan² then around pukul 1pm dah setel sume, alhamdulillah~~


saat paling nebes adalah time nak sarung cincin ... mulenyer plan nak buat sarung cincin kat dlm bilik je ... tp pihak lelaki suruh buat kat ruang tamu sbb dorang sume nak tgk, haha! mmg nebez tak hengat lah ok!


bole pulak time bakal mak mertua nak suap gula ... dia ngusik ckp nak suap 1 sudu penuh gula tu dlm mulut aku *pitam*

p/s : patotnyer entry ni aku letak memule ... tp makkk kan nak enter-frame terlebih, makanyer entry ni jadi last² pulak ye, hahaha~ 
_________________________________________________________________________________

more stories bout my engagement bole bace kat sini ye :



next entry will be pic with family members
 
~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

16 Criticism:

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy