November 22, 2011

Kisah Sebulan Selepas Bertunang

actually belum cukup sebulan pon lagi ... 28 ni barulah genap sebulan aku dah bertunang :)

n kesan yg aku dpt selepas tunang ni adalah ...

nampak nau hati kemain senang sekarang ye ... udah le sblm ni mmg dah gemok ... sekarang makin b'tambah pulak ... bole bayangkan? *sobs sobs*

actually aku ni bole je nak diet ... bole je nak exercise ... kat rumah aku pon mmg ade treadmill ... tp masalah aku ni, kalau seminggu ni aku amalkan, then tetibe esok aku tak dpt buat, makanyer hari² berikutnyer pon aku abaikan sajork diet n exercise tu, huhu!

anyone yg baik hati with tips please? please? please? tanak gemok time kawen nnt, uwaaaa~~~

p/s : ade org yg mampu diet dgn tak sentuh nasi langsung ... mmg cepat je bole kurus kan? tapi aku ... i just can reduce rice, but i really can't avoid rice :(

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

11 Criticism:

awinfaizny91 said...

i'm not critism...heheh.tahniah dh tunang..=)

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha,sy pon mok..xleh nak kasi tips..

zOeY zAu YaH said...

hahaha..cpt buat sesuatu..nk pakai bju pengantin tu.hihi gurau je ok..asalkan sihat oklah tu..jgn stress2 psl berat ok..

sheila said...

akak pun xleh avoid nasi...tp cuba makan nasi time lunch je. malam ko ratah lauk je pastu minum milo ke susu ke

LiLy @ MumMyQiStInA said...

akak pun tak boleh kalau tak makan nasi dalam sehari..skrng ni cepat jer rasa lapar.. ^^

*!Life Cik AniS1190 *! said...

x pe.. sbb hati tgh bahagia kan.. congrats kak...

seeha said...

erm, try minum clenx tea (NH DETOXLIM)..rasa cam elok je bnda tu..

apik pehe said...

hehe..bahagia sangat da tu

sarah mohamad said...

hehehe biasa lah tuu dear. Dugaan jugak tuu Hehehe

misz sheyla said...

hAHAHAhahaa..senang ati sangat la tu

Cik Nurul said...

tak reti nak kasi tips macam mana sbbnye diri sendiri tak berjaya lagi... -.-

~btw, akak tetap cun la.. =)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy