November 28, 2011

Mee Paling Sedap Di SP

assalamualaikum uols~~

mcm lame pulak dah tak update blog ... makanyer permulaan entry haruslah tempek muke sendiri in case readers dah lupe sape tuan blog ni, haha!

actually weekend kali ni aku balik kampung belah my mom kat kedah ... itupon sebab nak amek adek aku kat uitm ... owh! aku penah cite pasal adek aku ni kat entry LEPAS

sebab ape kitorg pegi amek die? itu i will story in the next entry ok sebab now i really don't have mood to talk about that ... sgt menyakitkan hati :(

ok! cite pasal mee paling sedap kat sp tu ... sape dok sp or penah pegi sp a.k.a sungai petani mesti tau punye tempat ni ...

 restoran taulat mee thajudeen


 the best mee goreng ever, yummeh~~

mee rebus pon not bad ... kuah sedap sgt

kire restoran ni mmg wajib kitorg singgah lah kalau turun ke sp ... mee die mmg t'baik sgt ... tp jgn tanya aku area mane restoran ni ye sebab aku mmg taktau ... makanyer sila google sendiri, haha!

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

16 Criticism:

Shafiq Hashim said...

Owh Google..Hehe

kura said...

haha.. xda nya lupa muka tuan punya blog. amboii.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tengok pun dah tau sedap tu..^^

ibu wawa said...

Memang nampak sedap!

Shuhaida Subri said...

Kalau turun SP lagi meh sini cek nak perkenai tempat best makan laksa kedah.. Gerenti sedap tau! Sampai menjilat mangkuk.. Hehehe

yusuflaili(Goku) said...

salam;
kejap nak cari kat google!.

Phat said...

ni yg buat lapar sejuk2 ni

CintaZulaikha said...

pehal tetiba rasa lapor nih..blurbbb..eh??? hahaha

zOeY zAu YaH said...

saya selalu pi tp saya x tau lak psl mee nih..nmpk sgt saya jakun haha..

♥ Qilah_kikO ♥ said...

kedah meme syurga makanan. HAHA

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah,sedap2..besh aje tgk!

Juliet_iRa~" said...

mcm sedap..heee..:)

cik helena said...

mee gorang mamak!terbaik!hahaa suka :P

En. Kronik said...

mekD tu cane plak??

fyna said...

eh balik sini? berapa lama! mee tu kt mana =.=

rara pinkmafia said...

alamak.terliur sudah.aku dh lah kuat mkn skrg.tgk benda sume nk mkn.

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy