November 16, 2011

Mengapa Premium Beautiful?

arini aku adalah dlm mood yg anti-blogging ... makanyer sila beri laluan kpd kak ayu utk promote bisnes die ok! hehe :)
 _______________________________________________________________________

Dulu sebelum ‘mengenali’ dan jatuh cinta pada Premium Beautiful, saya memang kata:
 "mahalnya Premium Beautiful, biar betul baju dalam sampai rega ribu-riban ... korset lain takder la semahal Premium Beautiful, betul ke Premium Beautiful ni sebagus sebagaimana di war-warkan. Ehhhh, betul ke tipu ni??”

Tapi akhirnya beli jgak. Hahhaha. Beli pun sebab suami beriya suruh beli. Kalau tak, tak terbeli kot. Sebab pada saya dulu, ‘bende’ nak pakai kat ‘dalam’, takkan la sampai reribu kan? Dapat Triumph tu dah rasa gah sangat dah. Tapi kini bila dah tau pasal Premium Beautiful ni apa dan bagaimana fungsi sebenarnya, hohohoho, memang berbaloi-baloi membelinya!

Tapi, Alhamdulillah... Premium Beautiful memang bagus. Dari segi keberkesanan, kualiti fabriknya memang tip-top. Sebab tu la dapat anugerah Superbrand. Sebab keunggulan kualitinya. Cuber check, lingeries jenama lain, ada tak dapat anugerah macam yang Premium Beautiful dapat? Confirm takder!

okey la korang... meh kita share, naper la rega Premium Beautiful ni sampai beribu-riban nie... adakah sebab nak menganiaya pemakai iaitu golongan wanita?

TIDAK sama sekali untuk menganiaya... tapi untuk membantu mendapatkan kesihatan dan kecantikan. dah sihat, dah cantik...insyaallah akan terserlah keyakinan kita.


Berikut adalah cirri-ciri Keunggulan Premium Beautiful:

1. Superbrand

2. Lifetime Warranty

3. Teknologi dari Jepun, US, Jerman dan Taiwan

4. Far Infrared Ray (F.I.R)

5. Pengikhtirafan Persatuan Pakar Chiropractor America

6. Fabrik Akwatek & Akwadyne

7. Kuasa Regangan 360 (darjah)

8. Direkabentuk untuk 70% Kesihatan & 30% Kecantikan



Brief Testimoni saya sendiri:

1. Pernah 2x bersalin secara C-Sect (9/9/06 & 2/2/11)
Cepat sihat, cepat hilang sengal-ngilu-perit-sakit. Then, of course berat badan cepat turun, perut cepat kempis berbanding 1st c-sect sebab masa tu tak pakai Premium Beautiful lagi. Dan paling best, selepas 30 hari bersalin.... dapat pakai Levis size 28.

2. Pernah menjalani pembedahan Appendiks (5/9/2010)
Saya jenis tak pantang makan. So, parut appendiks tu warna agak kehitaman. *orang kata makan kicap parut jadik hitam. Alhamdulillah, parut sudah pudar. Nampak sikit2 jer, dan warnanya dah bertukar menjadi hampir sama dengan warna kulit.

3. Alhamdulillah, bersyukur ditemukan Premium Beautiful. Untuk kesihatan, Kecantikan, Keyakinan... dan insyaallah Kekayaan.

Harga:
Harga biasa (ikut size yer) ialah RM2400 – RM2600

Tapi sekarang ni ada REBATE hebat. Korang akan dapat jimat up to RM600/set.
So anggaran harga sekarang ialah RM1900 – RM2200.
Nanti dapat PERCUMA Premium Beautiful Natural Wash.

·         Pembelian Rebate hanya sah untuk: cash / credit card / RHB easy loan sahaja.

For more info, please contact me:
Ayu Rashid:
mobile: 013 – 255 0727

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

1 Criticism:

Cik Nurul said...

saye nak sihat, cantik & anggun! huhu keje nanti baru mampu.. -.-

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy