November 13, 2011

Dua Budak Gegurl Yg Sgt Sweet

kat kawasan tmpt aku keje ni kan ... ade dua budak gegurl umo around 4-5 years yg selalu dok main beskal pusing² area corridor kat sini

owh! ni pic aku dgn adek aku, hahaha~
 aku ni mmg sejak azali lagi tak mesra bebudak sgt ... setakat senyum² hai² bai² bole lah ... makanyer setiap kali bertembung dgn budak dua org ni, dorang yg akan tegur aku dulu "hai kakak" ... aku pon "hai" pastu terus blah masuk opiz, haha!

tibe satu hari tu ... time aku nak bukak pintu opiz ... dorang berhenti beskal depan opiz aku ... tetibe ...

gegurl 1 : hai kakak~
aku : hai~
gegurl 1 : kakak ni kan ... cantik betul lah
aku : ye ke? *sambil malu²*
gegurl 2 : ha'ah ... cantik
aku : hehehe! *masih malu²*
gegurl 2 : kakak ni cantik ... wangi pulak tu
aku : time kasih! kakak nak masuk dah ni ... babai~
 gegurl 1 : babai kakak~

cepat je aku nak lari masuk opiz ... segan ok! udah le dorang ni stok suara ckp kuat², hahaha! ... tp sgt terharu kot ade bebudak ckp aku camtu ... nak kata dorang ni nak bodek aku, idak pulak dorang mintak duit raya *eh.....!*


psstt~~ org ckp selalunyer bebudak tak pandai tipu kan? dorang ckp yg ikhlas n jujur je kan? *ehem-ehem* hahaha!
~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

7 Criticism:

Asy Faro said...

salam kenal. -Asy Faro.
setiap kali menulis entry d blog, aku target nak menceriakan dan mencuit hati sesiapa saja yang membaca. Jadi nak ajak kau usha blog aku untuk mengetahui kritikan dan pendapat terhadap penulisan aku. be my follower is an extra bonus for me (if n only if u find my blog interesting) =D

AmyZana said...

huhu
comel gambar tuh :] gambar tuh cantik lah effect dia :o
edit ke? dkt mne ek kalo edit? :)

zureen said...

oke, pergi berdiri depan cermin dan kata "thank you Allah" ;p

Cik Nurul said...

kalaw dah budak2 kecik tergoda begitu apatah ;g si die.. hikhikhik :P

seeha said...

a'ah,memang cantek pon..

sheila said...

kan kyra kata "tantek kakak tu kan ammi"... ye budak2 mmg x reti tipu

nuyui a.k.a miss YUI said...

gmbr time kecik ea..

comel2..

knyataan tu kan..hehe..

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy