November 17, 2011

17 November 2011


ingatkan besday kali ni would be my worst besday ever sbb family aku takde, pegi kedah ... aku sorang² je kat rumah ... owh! dah cite part tu kat entry LEPAS

inchek fiancee pulak lebih kejam antara t'kejam ... langsung tak wish besday aku ... yg aku ni tertunggu² lah jugaq wish drpd die ... tapi hampeh, nan hado! aku siap sms konon nak kasi hint ...

kite sentap dgn kamu!
sentap nape?

fine! kali ni betul² sentap, hahaha~

tapi ptg tadi, around 6pm ... family aku balik n dorang bawak balik ni ...
owh! mak terharu nokkk~~
p/s : sila abaikan angka kat atas kek tu ... tersilap barangkali ... i'm sweet-17 ok! haha~

time tengah makan kek ni ... aku cite kat my mom n my sis yg inchek fiancee kejam sbb lupe besday aku ... my sis ckp ...

"ade lah tu die nak kasi surprise"

aku tetap ckp yg inchek fiancee t'lupe sbb tak mungkin lah die tak wish kalau die ingat ... tup² 5 minit pastu ... kete inchek fiancee dah ade kat depan rumah aku ... n he bought ...
hahaha! so sweet ... siap ade sorry =b

die bitau mak aku ...

"sy mmg t'lupe betui makcik ... teringat pon time bukak pesbuk pukui 3 tadi ... ape lagi, mengeletar lah tangan sy sbb pestime terlupe besday die"

ehhh! kite mane marah kamu t'lupe ... mane ade sentap² kan? lalalala~~~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

14 Criticism:

NURUL ASHIKIN said...

kiutnya... happy bday

zOeY zAu YaH said...

happy bsday...tingin kek =.="

Cik Nurul said...

wah3... seprais gitu... nak kek cikit! -.-


~jangan sentap2 akak.. jnji beliau bagi jugak kek love seketul! muahahaa

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy b'day..
mana mungkinlah inchek fiance blh lupakan.. ;)
Cantik2 kek tu..yummeh.. ^_^

Nafisah Ruslan said...

happy bufday sweety :)
semoga cepat kawen.. hehe

loli said...

same besday? o.O

NURULHANIF said...

wah bestnya.. happy besday..:)

shazwan: said...

hb kamu. semoga sntse berada dlm rahmat Allah. xD

aisya said...

happy birthday. =)

NinaAz said...

hai..thanks drop a comment at my PRODUK HERBALIFE entry..

Ok, untuk formula 1 - RM163
formula 3 - RM115
tea mix - RM 128

Produk ni sangat2 bagus, tak de kesan sampingan yang negatif. kalau awak betul2 disiplin, dalam sebulan mampu turun 10kg,...

BONUS - kalau ada masalah senggugut, masalah kulit dan lain2 masalah.. insyAllah.. slow2 akan hilang..

formula 1 tu sebagai pengganti makanan kita seharian, lengkap dengan nutrisi yang sangat2 luar biasa hebat. bila kita makan makanan yang sihat, secara automatik, organ dalaman kita akan berjalan dengan baik, dan kita akan sihat.

kalau awak betul2 berminat, saya boleh jadi coach yang to get your aim target =)

http://www.facebook.com/pages/NinaAz-Cookies-danishninaazblogspotcom-/173465529390606

EyA edamanhatiku said...

haha heppy belated bitday..lucky coz xlupa smpai berhari bru engat

tnZackJ said...

hepy belated besday

ascil.punye.lah said...

bestnya dapat dua kek kan?haha.

btw,happy belated besday,kalau terlambat.=p

nuyui a.k.a miss YUI said...

hppy belated brthday sis!!

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy