November 11, 2011

11 / 11 / 11

cun kan tarikh arini?
11/11/11

aku syak mesti ramai org yg update blog or letak status kat pesbuk berkenaan tarikh arini kan? makanyer haruslah aku pon join jugaq *wink wink*

owh! pasal status kat pesbuk tu mlm tadi lagi aku dah update, hahaha~~


betul lah kan ... udah le tarikh cun ... ngam² ari jumaat pulak tu ... dah tentu² ramai yg nak menikah arini kan =)

asal muncul je tarikh² cun camni, confirm ramai org nak make it memorable kan? ... yg nak menikah arini ok lah sbb mmg jodoh dorang  dah sampai ... tapi ade pulak org yg sanggup buat bende ntah hape² konon nak memorable lah sgt ... ade jugaq yg sanggup paksa diri nak lahirkan jugaq baby dia arini semata² nak dptkan tarikh arini

huh! perlu ke semua tu ??? it just a date lah ... besday ko yg tarikh tak semegah tu pon ko ingat je sampai sekarang kan? hahaha!

ehh! hepy besday to those yg sambut besday arini ... may Allah bless u always~~
besday aku next week *part ni WAJIB bitau*

p/s : entry tak bermotip ni ditulis pada 11/11/11 ... memorable jugaq tu kan? hahaha~
kesah pulak aku!

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

18 Criticism:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hikhik..ramai wat kngn time cmni..

DinBlues said...

11.11.11 - huhu duduk pejabat sorang2..haha

nurkaloi said...

huhuhuh kaloi 13.13.2012 ado tak ? hehe takdo

Cik Nurul said...

ramai yang kecoh pasal date ni termasuklah Nurul.. haha ^^

eliyaezlinalias said...

11-11-11- besday ketiga anak kedua akak arini..heheheh

::Cik Pija:: said...

111111 saya kat rumah je, nothing memorable except spending time dgn family pun dah cukup :) dah diberi nafas sampai tarikh ni pun syukur, tayah nak buat celebrate la bagai :))

LiLy @ MumMyQiStInA said...

yup betul..ramai yag post pasal tarikh ni..cantikkan tarikh hari ni.... ^_^

fiQ'Ra said...

cantik tarikh harini... huhu ;) tapi ada alkisah yg tak baik.. kan

yusuflaili said...

salam;
Ramai juga yg bercoper pilih hari ni untuk berpisah..ehh!..adakah? yg pilih tarikh ni nak berpisah?.

bobiedanbad said...

dua orang sahabat menikah pada tarikh ini :)

zOeY zAu YaH said...

date cun nih berebut2 org nk nikah haha..

Syafiqah Hashim said...

tarikh yang cantik kan..hehee

btw, pika tak anda kat sini


http://pikalurve.blogspot.com/2011/11/eleven-ke-11.html

kalau rajin nanti buat keyh :)

Syafiqah Hashim said...

tarikh yang cantik kan..hehee

btw, pika tak anda kat sini


http://pikalurve.blogspot.com/2011/11/eleven-ke-11.html

kalau rajin nanti buat keyh :)

sis92 said...

hari ini hari jadi kawan sis :D

Lia Irdelia said...

pergh..
Tarikh hebat,,
memang ramai yg amik tarikh ni.. :)

ILA HonEyBuNNy said...

tarikh yang unik....terjadi 100 tahun ja kan..

ramai juga tgkkawan2 bertunang n kawin smlm..;-)

محمد رازيق said...

tarikh cun.. mula planning nak nikah date ni.. tp... TARGET lari.. hehe nice entry :)

fyna said...

dan ramai jugak budak sekolah nk kapel time tu keh2

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy