July 8, 2011

LaGi PaSaL BLoGGeR

after PREVIOUS ENTRY aku ni kan ... barulah aku tau yg rupenyer tak ramai yg blogger die da berubah wajah kan? untunglerrr~~

maybe sape yg pakai blogger in draft jew kowt akan merase blogger new looks ni ... betape specialnyer kan?

oke! itu tak cool sbenarnyer ... seyez aku da menyampah dgn blogger new looks ni ... susah oke! mate pon da jadi halimah juling (eh! bukan fatimah ke? ahh, pedulikan .....!) 

mulenyer mcm oke lagi ... but after da bape kali aku bukak blog ni pon still bengap lagi, makanyer haruslah aku fedap kan?

kesimpulannyer ... aku buhbye kan sajork blogger tuh n back to blogger yg kuno tuh balik ... sape yg nak merasa blogger new looks tuh, sila check kotak blogger in draft ... sape yg fedap, bole uncheck sajork ye!

oke enuf bout blogger ... sape layan cite tahajjud cinta kat tv3 tadi? mcm best jugaq kan? *wink wink*
 ~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

2 Criticism:

kisah gadis stay up late said...

best la jugak kn citer ni :D

hamzah ian said...

aku tak tau langsung psl blogger in draft.. hahaha

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy