April 8, 2015

#Review : Nursing Cover Muslimah

Assalamualaikum readers

Alhamdulillah sebab masih diberi rezeki utk fully breastfeed Izz Iman Rania .

Nikmat dapat fully BF tu memang Allah saja yg tahu sebab masa Nazeef Muslim dulu awal² lagi aku dah campur susu FM .

Maybe sebab ilmu pasal penyusuan terlalu cetek time tu *sobs*

Sebenarnya kan , senang lagi kasi BF drpd FM tau .
Sebab ape ? Sebab anytime or anywhere baby lapar , terus selak je and nahhh ! Hikhik ~

Tapi kan , selak² jugaq . Aurat kene jaga ye !

Sebab tu digalakkan kita pakai NURSING COVER .

Masa Nazeef Muslim dulu aku ada beli satu nursing cover ni . Tapi tak berapa nak "cover" sebenarnya . Still was² bila menyusu in public .

Now dah ada NURSING COVER MUSLIMAH tau drpd My Hafiy Blogshop .



Alhamdulillah memang fully cover dari depan , sisi sampailah belakang . Siap ada "peek-a-boo" opening utk jenguk baby kita with adjustable strap =)


Ehem² ! Cantik tak kite punya ? Siap dapat zipper bag tau . Iols is very sukaaaa ~


Sila fokus kat nursing cover tu n abaikan gemok is awesome ituwww ye , hahaha ~

Selesa sangat sebab nursing cover ni besar (30" x 30") . Baby pon selesa je dok dalam tu sebab material jenis kain sejuk (English Cotton)

Ade banyak sangat design yg cantik² n the design is very limited tau . Bole terjah :

Instagram : @myhafiy_blogshop
Whatsapp : +6019-9839744

Thanks & Best Regards ,

4 Criticism:

athi FATHIYAH said...

thanks dear for this honest review pasal nursing cover MyHafiy Blogshop:)

MizzTina said...

ehhh, yg ni best sbb cover dpn belakang.. byk nc skang cuma cover dpn.. huhu..

zeera lily said...

aah baru jumpe yg cover dpn blkang ni..

IbuNoey said...

nice review,sis.best pula nursing cover ni sebab cover semua sudut.ada NC yang tak cover sangat sebelah tepi.

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy