April 9, 2015

Bayi Dalam Beg Kertas?

Assalamualaikum readers

Lagi kes buang bayi .

Kali ni bayi ditinggalkan dalam beg kertas VINCCI n diletakkan atas sebuah kereta mewah milik jemaah di perkarangan Masjid Country Homes Rawang




Allahu akbar ! Sedih sangat² hati ni bila tengok muka baby tu ='(

Tapi syukur sangat² sebab atleast baby ni ditinggalkan kat kawasan masjid , dibalut elok² supaya tak kesejukan

Pasal org yg tinggalkan dia tu lantoklah ye ! Aku taknak jadi keyboard warrior *peace*

Thanks & Best Regards ,

5 Criticism:

lovelywa said...

Alahaii kesiannye lahh..ape la nasib baby nih nanti..

Mek ila Jual Vitamin said...

Memang comel bayi ini. Mungkin terpaksa ditinggalkan atas sebab yang tidak kita ketahui.

HanNis SaNia said...

comel baby ni. Parents kawan yg jmpa baby ni dengan penduduk kampong lain.

Rtp Farra Arisha said...

Nasib baik ada orang jumpa or else kesian dekat baby. :(

IbuNoey said...

siannya.tapi mujurlah ditinggalkan dengan cara yang elok kan.

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy