April 25, 2012

Welcome To Busy Zone!

yeah~~ welcome to busy zone!

#PicSource
36 DAYS to go ... n now barulah semput rasenyer nak buat segala persiapan kawen ni, huhu!

ehh! sebenarnyer takdelah byk sgt persiapan yg nak kene buat pon ... tapi gelabah ayam tu WAJIB ye! hikhik~~

kad kawen dah siap printing ... so kene start tulis nama n alamat ... pastu nak pos ;-)

meanwhile ... now tengah sibuk siapkan dulu decorate yg tak semegah utk paperbag for goodies ... mmg leceh, but ... nak jimat punye pasal kan? makanyer, on sajelah PROJEK tu, hikhik~~

gambar yg sengaja dihitamkan :P
bile nak siapnyer ntah ... dah sampai nak muntah pulak hadap bende tu *sobs sobs*

kepada anda ... anda ... n anda yg belum kawen tu ... silalah simpan duit bebyk ye dari sekarang utk kawen nnt sebab zaman sekarang ni kan ... lagi lambat ko kawen, lagi mahal pulak barang² persiapan kawen ni tau, huhu!

aku ni yg plan nak buat majlis yg paling simple n sederhana ni pon dah beribu riban abeh ... agaqnyer mcm manelah org yg buat majlis grand² tu kan? tapi kalau yg jenis duit byk tu, ape nak d'herankannye kan? hikhik~~
 p/s : nowdays kat umah, aku dah tak on lappy sbb busy buat persiapan ... t'paksalah curi² time kat opiz pulak sebab nak update blog n blogwalking ... makanyer kalau tgk lame je aku menyepi dari blog ni ... paham²lah ye =P
~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

19 Criticism:

kura said...

wo. wo. wo... tak sabar nk rasa bz nak kawen mcm mana nnt. hehehh

nuyui a.k.a miss YUI said...

makin bz la akk kan..hihi.

reyna said...

selamat pengantin baru akk,,hihi,,awal sgt ke,,

-SUPERGIRL- said...

woaaa . bz bebenor yeeee ....

tp walau cmane bz skali pon ksihatan kne jage ...

jgn lupa nak makan pulokk . hehe :)

Nini D.. said...

dup..dap...dup...dap..!!

salam kenal dari Nini :)

LiNda said...

bz nye dia..tu la cik pink, skarang ni memang semua pun dah nak harga. Nak brtnang pun dah byak kos jugak..memang kene kumpul duit byak2 ni

kakchik@ella said...

dah nak jadi pengantin ye dik? wahhhh .. tak lama lagi tu.

Nyue said...

ishhh...da nak jadi pengantin yea...biasa la bz tu..cm2 nk plan nk beli...nty sudi2 la jempput nyue :)

InaAchik said...

yeaaa... dia dah naik main kawen2 la... happynya utk kamu sebab kawen itu sgt osem! :)

semoga dipermudahkan segala urusan dear,,,

emeliena said...

Assalamualaikum.. sis, wahh. dah nak kawen? Tahniahh, 1st time melawat blog sis ni haa . Congrats, even ucap awal2 dahh. Hehe (:

Azmi Khan said...

wah nak kawen ke....
salam kenal dari saya....

fieda said...

ooo,,nak jadi pengantin nanti ye..

si kiut lavender said...

eh2...jangan lupa poskan doorgift kat kita taw..hihihi

nik rosmawati said...

buat majlis simple lagi better.yang penting di kelilingi family tersayang.tu lagi berharga :)

e-lyana said...

wooo, nak kahwin dah??? huhuhu, tahu xper, sekarang nieyh memg mahal kan =,="

sis92 said...

wee seronoknya nak kawen..
nak tunggu update gamba kawen tu tk sabau :D

jia creatifelt said...

smg berjln lancar..aminn

Mummy Adriana said...

Biase la to bride to be! dulu kita pon cenggitu~ sume souvenir hasil air tangan sendiri lagi...:)

Cik Nurul said...

weeeeeeeeeee hope semuanya ok.. ^^

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy