January 25, 2017

1st Time Bawak #MySetahunSorangKids Datang Opis

Assalamualaikum readers

Ahad kelmarin Rania muntah² . Aku syak sebab perut dia berangin kot . Makan semua keluar balik . Demam takde , tapi batuk tu adelah sikit²

Pukul 2 pagi gitu dia muntah lagi . Pastu pukul 5 . Aku dah niat memang nak ambik cuti jaga dia je isnin tu , tup² bukak whatsapp tengok opismate aku pulak cuti , pfttttt..!

Terpaksalah angkut #MySetahunSorangKids mai opis aku je sebab ayahnya pulak ade site visit pagi tu . Naseb baik boss aku ok je *sobs*


Memula sampai tu dedua behave je . Dalam pukul 11 gitu dah bikin urut dada je maknya ni tau . Usik sane , usik sini , siap bole main kejar² lagi , phewww ~


Pasang lagu didi and friends senyaplah kejap dorang ni . Tapi kemain siap berjoget n karaoke pulak dorang ni , haha..!


Jgn tertipu dgn gambar . Sebenarnya Rania je tengah tido time ni , si Nazeef tu berlakon je lebih , haha..!

Mana mau tido anak bujang aku sorang tu . Yg dia tau ...

"mama , nape ade printer 3 kat sini"

"mama , nape aircond lagi 1 tak pasang"

"mama , nape pintu tu warna merah"

"mama , tv tu utk tengok luar ke"

"mama , air ni utk sape minum"

Hahaha..! Mak ko hijo dah nakkk Emoticon crying tears of joy

Lunch time aku terus balik bawak bebudak . Mintak halfday kat boss . Siap pakej usung kerja sekali bawak balik rumah , hehe..!

Thanks & Best Regards ,

2 Criticism:

munirah mansor said...

Sangat menguntungkan dapat boss yang memahami keadaan pekerja.

Suzie Zie said...

mcm tu la klu bawak anak dtg opis, bukan kita mintak, tp terpaksa..sy pun pernah, tapi bertabah la dgn karenah budak2..

 

Copyright © p i n k v e l v e t. Designed by Whitey Mommy