January 19, 2017

#JalanJalan : Zoo Taiping

Assalamualaikum readers

Peginya masa Christmas aritu , tapi baru sekarang nak cerita . Belasah je lah , asalkan adooo , hikhik ~

Last pergi zoo taiping masa pregnant Rania , n Nazeef time tu umur setahun lebih [LINK] . Ni pergi balik masa pregnant no.3 pulak , huhu ~

Tak rancang pon sebenarnya , tp dah kebetulan balik rumah mertua aritu takde benda nak dibuat , marilah kita bawak anak² pergi jalan zoo jap

Kenapa aku cakap JAP ? Sebab memang perginya kejap sangat . Pukul 8 lebih sampai sana , pukul 10 lebih dah ada kat rumah , haha..!

Pergi semata pusing² naik train je



Pastu jalan sikit pergi tempat gajah n zirafah




Pastu marilah kita pulang . Tak lalu weyyy nak jalan panas² , lagipon anak aku semangat nak naik train tu je , haha..!



Bye² zoo taiping . Jumpa lagi masa pregnant no.4 nanti pulak #Ehhh Emoticon screaming in fear

Thanks & Best Regards ,

4 Criticism:

Illya LeYa said...

Jalan-Jalan dengan family memang menyeronokkan kan..
Tahniah pregnant anak ke-3 pula

Ibu Zarith said...

amboi jumpa lagi masa preggy no 4 eh hahaha...

Adam said...

Pergi zoo kerana nak naik train?

Suzie Zie said...

part 'Jumpa lagi masa pregnant no.4' tu tak menahan..haha
maksudnya mcm lama lagi nak masuk sini

 

Copyright © p i n k v e l v e t. Designed by Whitey Mommy