January 16, 2017

Alhamdulillah, Bakal #MakAnakTiga :)

Assalamualaikum readers

Hari ni aku decide utk menjawab persoalan mane aku menghilang drpd dunia blog , fb n ig start bulan 11 hari tu , hehe..!

Actually yg betul² kenal dgn aku dah tau dah . Aku ni kalau menghilang je dari dunia cyber ni CONFIRM ...


Betul tekaan korang tu , hehe..! Syukur Alhamdulillah , this is my 3rd pregnancy :)

Arini dah genap 4 bulan . Perut pon dah tak bole nak sorok lagidah . EDD seminggu lepas raya nanti , 02/07/2017 . Hope sempatlah puasa penuh n enjoy raya dulu nanti , hehe..!

Actually hari tu aku jalankan #MisiBuangKG kan ? Inilah salah satu sebabnya . Sebab nak pregnant balik . Sebab tu dipermudahkan aku loss sampai 13kg kot , hehe..!

Ade jugaq mulut puaka yg cakap rugilah aku dah kurus jaga badan tapi pergi pregnant balik . Hoiii , lantak ko sane

Niat aku aritu memang nak kurus sikit dulu sebelum pregnant balik sebab takut kang badan makin kedebembem walaupon hakikatnya sekarang berat dah ibarat berat mata memandang , huhuhu~

Lagipon better tambah anak sekarang . Kang umur makin lanjut makin penat weyyy . Aku yg umur 30 ni pon dah terasa penat kemain pregnant kali ni , sakit² badan *sobs*

Doakan semuanya selamat n dipermudahkan utk aku ye . Thanks korang 😍

Thanks & Best Regards ,

12 Criticism:

Kakzakie Purvit said...

Tahniah Yien!
Misi yg cantik tu Yien
Sebab kalau pregnant taklah berat sangat
Moga sihat dan dipermudahkan sehingga EDD.

Lisa Nurulain said...

tahniah !! oo lost kg boleh jadi satu cara tuk dapat zuriat ye ? baru tahu ,,,

Sheila Adziz said...

Allhamdulillah tahniah sis:)

Julia Johari said...

Tahniah sahabat alhamdulilah gembira julia dgr kbr ni...moga kandungan sihat selalu...jaga diri.

Illya LeYa said...

Tahniah!!! Semoga sentiasa sihat ye

achiek anis said...

Wah berjangkit sudah geng gojes ni..tahniah yien

Murni Alysa said...

Tahniah..EDD Murni 3 Julai..anak no#3 jg..hihihi

norhidana miswan said...

tahniah dik oiiii...

jeles akak oi... akak pun niat nk kuruskn skit badan sbb nk peknen jgk
dpt sorang lg pun jadi lah...

apa pun moga di permudahkan ye

Cik Kumbang said...

Alhamdulillah tahniah sis :)

Mila Ahmad said...

wah tahniah, tahniah bakal mak anak tiga.

Ibu Zarith said...

Alhamdulillah tahniaahhh..mesti senyum sampai ke telinga. Semoga semua dipermudahkan ye

Suzie Zie said...

alhamdulillah, tahniah rezeki Allah nak bagi, syukur sgt2

 

Copyright © p i n k v e l v e t. Designed by Whitey Mommy