January 28, 2016

Followers Blog Berkurangan Secara Mendadak

Assalamualaikum readers ♥ 

Terkejut aku pagi ni bila tengok followers blog ni berkurangan secara mendadak

Terfikir , apalah salah blog aku ni sampai korang unfollow secara berjemaah ? *sobs sobs*


Naseb baik baca blog FIZA , rupa²nya ...


So lepas ni pemegang google account sahaja yg ada authoritative nak follow blog ye !

Thanks & Best Regards ,

9 Criticism:

Kakzakie Purvit said...

Nasib baik kita masih bersama ye Yien
Kakak punya teman dlm minggu ini dah beratus hilang Yien.. memang sedih.

Cik Itah said...

sy masih follower blog ni :)

Teena Tna said...

Semalam memang perasan followers dah berkurang. Ni baru tau kena ada google account...

Hernee Nazir said...

lor ye ke..patutlah nampak kurang..ingatkan orang dah x suke baca blog chokia saya.. tq for the info..

sheila arshad said...

hooooo baru tau. tulah td tgk awak jadi kurang

♥ Ain Cho'in ♥ said...

Haaa..kite pon tkejut..Blog kite pon tetibe kurang followers..Ramai sgt..Okay, Nseb baek bace blog Pink Velvet..Dpt tau da sb ape..:) Thanks for info..

T I A BLOG said...

loh aku kira di unfollow banyak org secara dadakan, taunya begitu. hampirrr ajaa-_-

Nik Azidah said...

Hehe tau takpe...termenung kejap kenapa la follower blog makin hari makin kurang....baru tau jawapannya...

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

samaaaa.. huhu. followers iols da la ciput..
apa pun masih followers blog pink velvet. =)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy