January 28, 2016

Followers Blog Berkurangan Secara Mendadak

Assalamualaikum readers ♥ 

Terkejut aku pagi ni bila tengok followers blog ni berkurangan secara mendadak

Terfikir , apalah salah blog aku ni sampai korang unfollow secara berjemaah ? *sobs sobs*


Naseb baik baca blog FIZA , rupa²nya ...


So lepas ni pemegang google account sahaja yg ada authoritative nak follow blog ye !

Thanks & Best Regards ,

9 Criticism:

Kakzakie Purvit said...

Nasib baik kita masih bersama ye Yien
Kakak punya teman dlm minggu ini dah beratus hilang Yien.. memang sedih.

Cik Itah said...

sy masih follower blog ni :)

Teena Tna said...

Semalam memang perasan followers dah berkurang. Ni baru tau kena ada google account...

Hernee Nazir said...

lor ye ke..patutlah nampak kurang..ingatkan orang dah x suke baca blog chokia saya.. tq for the info..

Sheila Arshad said...

hooooo baru tau. tulah td tgk awak jadi kurang

Unknown said...

Haaa..kite pon tkejut..Blog kite pon tetibe kurang followers..Ramai sgt..Okay, Nseb baek bace blog Pink Velvet..Dpt tau da sb ape..:) Thanks for info..

T I A BLOG said...

loh aku kira di unfollow banyak org secara dadakan, taunya begitu. hampirrr ajaa-_-

Nik Azidah said...

Hehe tau takpe...termenung kejap kenapa la follower blog makin hari makin kurang....baru tau jawapannya...

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

samaaaa.. huhu. followers iols da la ciput..
apa pun masih followers blog pink velvet. =)

 

Copyright © p i n k v e l v e t. Designed by Whitey Mommy