January 15, 2016

Review : Bajrangi Bhaijaan

Assalamualaikum readers

Ade yg still tak boleh move on lagi ke drpd cerita Dilwale ? :b

Honestly , for me Dilwale was so so je lah . Takde yg menarik pon selain drpd Kajol yg super cantik n lagu Gerua yg super best tu , haha .. ! #JanganKecamSaya

Ade cerita yg much n much better than Dilwale , Bajrangi Bhaijaan ...

A little mute girl from a Pakistan village gets lost on her return back from a trip to India. In Kurukshetra, she meets Pawan - a devout Hanuman Bakth - who is in the midst of a challenge posed by his lover's father. In trying to discover her parents, he develops an unshakable bond with the kid. He tries to get into Pakistan through a path righteous to his conscience and later, with a smart Pakistani news reporter for company and makes the search, a story that captures the imagination of the public in both countries
Serious best cerita ni . Rating pon jauh lagi tinggi daripada Dilwale tau . Tapi sebelum tengok cerita ni make sure sediakan tisu sesiap ye ! Hikhik :')


Suke sangat tengok Shahida / Munni tu . Adorable betul



Disebabkan ahkak takde channel astro 251 , makanya ahkak layan on9 sajeee [LINK] . Jangan cakap ahkak tak payung tau :b

Thanks & Best Regards ,

7 Criticism:

Munirah Rafiuddin said...

alo...aloo...cantik!!!!
geram pulak tgk!!!!
nnt boleh google ni...hehehehehe

Cahaya Kebaikan ♥ said...

Dah tgk cerita tu before dilwale lagi! And yes cerita tu quite interesting :D Cuma ending diaaa jelahhhh mcm kurang memuaskan sikit scene diaaa! Hahahaha. Best kalau dyorg berdua peluk each other. Tp scene dia hanya tamat dgn hero lambung bdk tu ke udara >< Spoil part tu jelahhh! Feeling sedih, tp nak nangis keluar air mata tgk ending dia tu mcm tak smpt. Hahahaha >< But overall just nice :D

Arnie GenkiMomma said...

Ramai puji cerita Bajrangi Bhaijaan nie, ada "pengisian" berbanding Dilwale kata mereka.. Kena tonton juga nanti nie, thanks for sharing.. Salam perkenalan.. :)

::EIDA:: said...

maceh payung link! HHAHAHHA hebat diperkatakan citer ni. nak tgok laa hehehe TQ

Obat infeksi saluran kemih said...

subhanallah cantik

anamizu said...

hai mommy cantik! hehe Ana pon dah tgk Dlwale & Ana pun rasa citer dilwale tu so so je lah takd best mana sgt. lagu dia janam janam & gerua tu je ana suka. dok repeat taktau bp kali dah kikiki yessss pasni nk layan BB pulak sbb nk tgk si bdk kecik tu! hehe

Eintan Nurfuzie said...

depa kata ceta ni lagi best dari dilwale tu...

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy