January 21, 2016

Rentetan Kisah Permohonan Ke Taska Permata

Assalamualaikum readers

Entry lepas aku ade cerita pasal permohonan #MySetahunSorangKids Ke Taska Permata SUK Perak [LINK]

Setelah sekian lama baru teringat nak buat rentetan kisah tu , sila maafkan ! :b

Pikir punya pikir , actually kitorg tak hantar pon borang permohonan tu tau , haha .. !

Nazeef takde masalah . Masalahnya Rania . Bukan sebab dia tak bole jalan lagi tu tau [Refer Entry Lepas - LINK] sebab Alhamdulillah dia genap 11 bulan dah bole berjalan


Tapi disebabkan Rania masih fully BF :b

Bila aku risik² cikgu taska , dorang cakap semua anak kat situ memang dah putus susu badan or maybe dah mix formula-milk . So dorang memang takde handle breast-milk

Actually logiklah jugaq , sebab budak yg masuk sana memang 2 years n above . Just case macam Rania ni , kalau ikut tahun memang dia dah 2 tahun , tapi kalau ikut bulan dia baru setahun 2 bulan , hehe !

Perjuangan fully BF mestilah diteruskan . So , marilah kita kuburkan saja plan nak hantar dorang kesane , hikhik !

Pon tak sanggup nak pisahkan Nazeef n Rania kat taska lain² . Next year je lah since next year Nazeef pon dah masuk tadika . Besar dah anak aku sorang tu *sobs*

Thanks & Best Regards ,

6 Criticism:

Mawar Assufi said...

Wahh.. Dah masuk tadikaa dah si abang tu.. Dulu pernah gak jadi nanny kat taska dan cikgu tadika.. Haah, tempat saya pun formula milk je kak :)

Munirah Rafiuddin said...

cepat je masa berlalu kan..

Cik Itah said...

kalau hantar tempat yg sama lagi senang kan..

Fiqah Feeona said...

Besar dah anak awak. Selagi boleh BF lebih baik BF. Bukan semua ada privilage tu. Taska atau tadika mana-mana pun sama je.

Julia Johari said...

suka tgk rania...comelllll sgt...semoga semua dipermudahkan ye

aunty zu said...

salam sis.. mcm biasa tgk sis, sis keje kat mana.. mmm sy nak mohon taska permata jgk anak bln 4 tahun dpn baru 2 tahun... sis boleh share cara mohon x? thanks sis 0125995654

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy