January 14, 2016

Makeup Tanpa Menggunakan Alat Makeup

Assalamualaikum readers

Penah tak jumpa org tu makeup , tapi tanpa menggunakan alat makeup ?

Macam ni ...


Haaa ! Cantik tak ? Cantik tak ? :P

Terus iols fefeeling diva tau lepas makeup ni , siap ade yg cakap macam baby doll gituwww , kahkah .. !

Tapi percayalah , semua ni tanpa menggunakan alat makeup pon tau :)

Macam mana ?

Tadaa ...
YouCam Makeup App


Canggih betul sekarang . Ambik je gambar macam hantu kak limah pastu makeup pakai app ni , terus bole fefeeling DIVA \(^_^)/

Pastu upload pulak kat IG n FB , terus dapat patjuta like Thumb Up (y) like Facebook emoticon

Makanya hati²lah semasa memilih pasangan online / produk kecantikan zaman sekarang ni ye ! Takut² dorang pon guna app ni jugaq , hikhik .. !
- pesanan khidmat masyarakat yg tidak berbayar :b

Thanks & Best Regards ,

12 Criticism:

Munirah Rafiuddin said...

macam-macam benda ada sekarang ni kan.
Tapi cantik juga edit camtu..
boleh try ni...hehehehehe

Chekgu Azrine said...

kalau tengok cam makeup sendiri je kan..
neway..lawa

Innanie Ariffin said...

Heheheh gigih kita bukak nak tahu rahsia! hehehe :)

Aqilah Azmi said...

eh serious keee hahahaha nak gak!!!!!

PeRdU cINta said...

Jangan mudah terpedaya ya...hihi...

Naza Raman said...

i loike...

gulew kapas said...

belum pernah lagi hahahha macam cantik je

Mawar Assufi said...

Cisss!Ingatkan betulll .. Dah agak dah. hhehe

Kim Chaa said...

Hahha .. sebab tuh kalau nak cr pasangan better face to face dr jatuh cintan di alam maya jumpa reality cari takjumpa .. :D

Salam kenal dr kimchaa ^^
http://kimchaa.blogspot.my

NilamHimawari said...

Bhahahha ini serius menakotkan

Ayu Jafri said...

hahahaha...mcm2 apps skrg ni nak bagi rupa kita jadik mcm retis iteww...hehehe

anamizu said...

mcm comel je. mcm cantik je hehehe
tu la zmn la ni smuanya di hujung jari hehe

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy