June 14, 2011

Ko NaK BeRNiaGa Ke TaNaK Ni?

oke! entry ni mmg akan jadi entry emo sepanjang zamanangry

bengang betoi aku dgn kedai cha-ya-nun-alip kat sbelah opiz aku nih ... nak berniaga wat lah cara nak berniaga kan ... ni tak, muke pon da mcm harem kalau customer masuk, huh!

kalau ikotkan aku, mmg tanak jejak kaki langsung kat kedai die tuh ... tp apakan daya, kedai die jew plg dekat nak photostat ... kat opiz aku ni pon dan2 lah nak rosak photostatnyer, cisss cake betul lah~~

setiap kali kite dtg nak photostat kan ... mule lah anak lelaki die buat muke toye ... mcm kite ni nak mintk free laks drpd die, pdehal bayo ... ko nak tunggu die ckp bebaek ngn ko mmg mmpi sajork lah dc2 ... wat keje pon siap nak tunjuk protes ... naseb lah, sape suh sediakan khidmat photostat kan kalau maleh nau ... wat jew bisnes repair nset tuh dediam, huh!

 actually kedai die ni kedai sports sbenarnyer ... nak mention name kedai tuh mcm keji sgtlah pulak sbb name kedai tuh agaq femus ... ni pon cawangan die jew ... kang dsbbkan nila setitik ni, abeh rosak susu sebelenga (ceewahhh .....!)

ramai gaq komplen yg kedai die ni mmg cam harem cket, tak mesra alam ... no wonder lah kan ... len kali nak sambut customer wat lah gaya gini ...
gerenti tade sape tersentap dah pasni, ahaks!

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

6 Criticism:

apik pehe said...

kiter sebagai pengguna..ader kuasa..hehe

Juaina Falihin said...

kalau awk buat gaya camtu kat sy,kompem sy trus je masuk kdai..hehe..plik la pkerja cmtu,x kan tiap2 ari dtg bln kan..aiyoo

LiLy @ MumMyQiStInA said...

ish..tak patutlah buat customer mcm tukan..bukannye free pun..kena bayr jugakan..

aqie_cambest said...

huhu memang bengang kalo tuan kedai wat camtu =.=

abglan said...

Ape lg... jampi la satu kali puh puh puh!! ha ha ha

Liza Razak said...

ishhh...kalau cmtuh baik x pyh berniaga..kalau salesgirl kedai comel macam awak dalam gambar tuh confirm laris kedai :)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy