June 26, 2011

DaY 12 CHaLLeNGe


day 12 - preferred genre of music
oke! actually topik ni mcm tak best sgt ... makanyer topik yg tak best mcm ni haruslah d buat pada ari ahad sajork ye, hahaha~

aku ni tadenyer nak preferred mane-mane genre lah ... mane yg sedap aku dgr, aku hantam sajork ... tade hal punye lah mane-mane genre pon =)

*credited to lukecarbis.com
maka dengan rasminyer ... challenge ini telah d sempurnakan dgn jayanyer oke ... sekian!

p/s : bole refer CNIE for more challenges tat i've done

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

5 Criticism:

sheila said...

akak prefer rock..tak kesahlah ballad rock ke, pop rock ke, hard rock, metal rock, punk rock, rock n roll ke... asal ada je rock sume akak blasah. rasa cam membara je jiwa bila dgr lagu2 camni

agak2 nanti bila umo dah 50an camno yek???

apik pehe said...

huhuhu..ramai yang setai benda ni..hehehe

Hans said...

hahaha
sama dengan ku
layan jer semua asal yang sedap telinga jer

Lirik Lagu Dimana Dimana (OST Annisa) - Jaclyn Victor, Ning Baizura & Shila Hamzah

Raden said...

sy suka dangdut

LiLy @ MumMyQiStInA said...

suke layan mana2 yg sedap didgr.. )

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy