June 23, 2011

WaHai BLoGGeR SeKaLiaN

tis entry is sticky mode sampai aku jumpe solutionnyer ... plz scroll down for new entry, thanks! :)
entry kali ni i'm more to nak mintak tolong sebenarnyer praying 

actually kan ... aku nak mintak jasa baik korunk (sape yg baik sajork lah .....!) ... bole tak ajar aku cara nak gune twitter?

oke! itu mmg pengakuan sorang loser yg tatau nak gune twitter ni ... sejak berkurun pon, aku just tau nak register sajork ... pastu matik lah kau d sana wahai twitterku *sobs sobs*

mcm rugi s'sgt sbb tatau nak gune twitter ni, huhu!


message to s'sape yg baik hati nak ajar aku tuh ...
  • aku nak tau from a-z sal twitter ni (sempat nak demand lagi tuh.....!)
  • korunk bole buat tutorial kat blog korunk n tglkan link kat komen box entry ni
  • kalau malas sgt, kasi sajork link yg ade tutorial senang nak paham sal twitter ni *wink wink* 
  • tak kesah kalau aku nak tanye byk2 sampai aku phm (hahaha.....!)
p/s : jangan tanye aku dpt adiah pe laks pas ajar aku ye? sbb haruslah aku jwb dpt pahala sajork =b

oke lah ... paling koman pon yg aku bole hargai jasa baik korunk tuh by helping u to promote ur blog kat blog n fesbuk aku oke?

*wondering~~ ade ke orang baik hati yg nak tolong aku tuh?*

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

19 Criticism:

Aida Omar said...

hik3..aida pon same tak reti langsung twitter.. :P

~syue~ said...

hehehe..saya pon sama x reti bertweeter ni haa...

guna tweeter untuk share churp churp je...heeee

PCL said...

PCL ada akaun tweeter tp tak aktif jugak...kena rajin la update status biarlah ringkas dan padat..cara penggunaanya search je by google..mesti ada lah.

Pokcik Blogger Baru said...

Assalamualaikum pembuka bicara, jawablah wahai si anak dara

Pokcik x suka aja orang bab tweeter sbb pokcik pon xde akaun.. maafkan pokcik... lariiiii

Nota badan : pokciklah blogger baru yang kuat membuang angin di blog orang lain.. polo n dipolo

Mia-Ina said...

hi pink velvet....nampak awk msk blog mia..tq ya....br dpt jengah sini sekembali dr cuti sek jun..almaklumla cikgu .....salam kenal dr mia..mia link & follow u k..

ttg twitter, mia pun jrg guna..mia lbh suke FB lg.mmg byk kwn2x di sana

Adam Idris said...

Hello Pink Velvet !!
Selamat dtg ke twitter ye...best :) :)

Cik Domo said...

welcome to twitter..
hik3x =)

Latest Entry: Ros ada makna tersembunyi??

LiLy @ MumMyQiStInA said...

lily pun x reti ttg twitter ni..
ada akaun..tp x pernah guna..x reti.. ;)

Hans said...

ala
senang jer twitter
tweet jer
guna software Tweetdeck
ekau download
lagi mudah
:-)

Review Filem Rasuk

iza said...

Assalam..
Kalau ada ramai kawan, best la bertwitter, kalau tidak kita menyampuk je la apa yg orang tulis..

KecohAbes said...

xpnh men twitter..best ke ek?huhu~

Elih Japahar said...

twitter tu cuma tweet je ahaha...samalah kita,guna twitter just nak share status,iklan,says.my,churp2 je..:)

zarulfarhana said...

alaa..nk tlg tp xthu.coz ada akaun ja tp xreti gna

shalina samsudin said...

same la..den pon tak reti..malam tadi duk godek2 twitter sendiri tapi satu haram jadah pon tak faham..HAHA..ouh no..hmmm..mcmana ye ?

ChentaEty said...

Hye wk..sy pun still blur guna twitter for the first time..tp skrng enjoy bila dha byk follower...:)

Nur Intan Syafinaz said...

Follow la sy kt twitter:)..twitter ni sng je cuma update status..tp bilangan huruf tak banyak..so xleh taip byk2..kalau u bukak home nnt tweet org lain akn keluar, kat bwh tweet tu ade reply, retweet, favorite.klu rse nk bls tweet org tu tkn je rply, klu rse mcm nk guna ayt org tu tkn retweet, tp org yg buat akaun private takleh retweet..klu ade ape2 boleh tnye sy..hehe..

sabella mohamad said...

saya pun tak reti lah godek godek twitter ni .
acc tu emang dari dulu lagi dah ada
haha

Liyana Zahim said...

Sy dlu m mpunyai sbuah twiter dan sy sungoh loser taap ngokngok hndk mgunekannye.. Lalu sy tnpa waswas mdeletenye smule.. Muahahahahaha!

saiazuan said...

jom tweet2 :D

http://eleventx.blogspot.com/2011/06/aku-wow-di-tengah-malam.html

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy