June 12, 2011

CiNTa 3 SuKu ?

tadi g popular bookstores ... mcm da lame laks tak beli novel ... pdehal NOVEL ni pon tak abeh bace lagi, ahaks~

skang lappy kan da tade ... pneman d kala kebosanan ... makanyer, nak download bagai pon da maleh sbbnyer skang aku gune pc kat umah ni sajork ... udah le byk nau perangai c pc ni, tau nak majuk jew, huh!

after b'blogging, mule lah boring kan? so, baek beli novel ... plg kurang, bole cari aura nak tido sambil bace novel, hehe~
sape da bace? best x? best x?

i'm starting with cinta 3 suku ... best ke x, i2 nanti aku review oke? (kalau aku ingat lah, haha.....!)
oke lah ... mau sambung bace, daaa~~wave
~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

9 Criticism:

Bigdaddyz said...

orang pompuan suka la novel mcm gini...heeee

Ni Sa said...

cinta 3 suku best ! :)

CikKaikazie said...

cinta yang kurasa tu dah baca.dah buat review dah.tp xyahlah spoilkan mood yedok..eh ni pun dah bagi hint.hahaha

sheila said...

last bli novel 2 hari sebelum bersalin si kecik itu..konon kat spital & time pantang nak baca. sekali sampai la ni... lagi 10 hari si kecik tu nak setahun suku buku pun lom abih lagi

apik pehe said...

apik hanyer skali jer baca novel..tu pon makwe yg bagi..hahaha

NasZ said...

wah..rajin baca novel ek?..saya suka baca novel english..huhu..english tak bagus pun, juz nak improve je...huhu...selalu beli yang 2nd hand kat novelhut dalam ipoh parade..huhu..

jemput baca entry saya ye?..huhu..

MINDA ... TEMPAT SETIAP PERKARA YANG KITA NAK BUAT BERMULA...

ibnubaba_04 said...

cinta pon de 3 suku ke??aku ingatkn seluar je ade 3 suku..hehe

cik helena said...

dahh lamaaaa tak baca novel..dulu hantu!

mOoN said...

so,, how's the novel? if review ok,, bru nak beli...hehehehe...

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy