June 3, 2011

PinKBb n 212 VIP

kat entry LEPAS aku ade bitau nak tayang baju baru bb aku kan? hehe!
so, inilah die ...
 kelasss kan? pink gitu, ailoikeee, ahaks!

aku beli skali dgn wallet phone bag ni ...
owh! pink lagik .....! *addicted with hot pink*

memandangkan aku ni jenis tak suke sgt keluar nak bwk henbeg bagai tuh ... aku lg prefer bwk wallet phone bag ni ... senang nak pegang nset dgn wallet skali harung jew, hehe!
tis is wat im talking about *wink wink*

shanteq tak? shanteq tak? kalau korunk minat gaq, bole order kat CNIE ... mmg rambang mate d'buatnyer (@_@)

oke! enuf bout phone ... wat about 212 vip?
 actually 212 vip is a perfume from carolina herrera
botol kemain kan? nak letak b'diri pon bole jugaq tau ... bau die pon mmg soft jew, best sgt (",)

yg ni laks aku beli kat CNIE ... akak chomel ni ade jual beg n watch skali (owh! sila kawal nafsu anda.....!)

p/s : ade ciri2 promoter tak aku ni? ahaks~~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

16 Criticism:

Bui Idzra Ryn said...

wah..seronoknya ader BB..jeles taw..hehe

ceera said...

betul2 minat pink mcam kak jem sudah nie.

ღ p!nk veLvet ღ said...

@ Bui Idzra Ryn - beli la jugaq, hehe!

@ ceera - hahaha...ha'ah, da mcm kak jemah :)

UYC said...

uikk sume pink ek :D

Alida Ali said...

akak nak tanya awk order casing tu amik masa lama tak..kena byr dulu kan baru dia order...

ღ p!nk veLvet ღ said...

@ UYC - hehehe!

@ Alida Ali - ta lame lah, jap jew ... yup, kene bayo dlu

apik pehe said...

hehhee..barang2 sekarang ni makin pelik

cik azeya said...

wuuu jeles. kaler pinkkkkkkk.. -.-

chemay said...

wahh best nya ada fon baruuu..
jelesss
T___T

Naddia said...

alaaaaaaaaaa..jelesnye...menchik! menchik!

wahida said...

wow wow wee!! sumpah comel casing tu...cute habis!!

salam dear, thanks drop by my blog...awat tak follow sekali? takpe, biar saya yg follow dulu, saya tunggu tau!!

nice blog!!

ღ p!nk veLvet ღ said...

@apik pehe -> pelik ke ni? hahaha~

@cik azeya/chemay/Naddia -> mmg i2 tujuannyer ... na kasi jelez, hahaha!

@wahida -> chomel kan? hehe~

Liyana Zahim said...

Sy tak mampu kai BB.. Sy dak kampong je.. Huwaaaaaaaaaaaaaaaa... Bli kai pantong ase2 dpt x? Hahaha~

nadia ar-rumaisha said...

wehhh comel botol perfume tuh....cute

wunny said...

perghhh.. pink.. nk jgk.haha

Pupel Liyana said...

mantiknye wallet tu! nak!!! hehehe

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy