June 10, 2011

SuNGGuHKu TaK CaYe

as usual ... sampai2 opiz sajork, haruslah aku pasang HOTFM ... naseb baek lah dpt bos yg jenis tak kesah whew!
makanyer baru2 ni ... aku ade lah dgr satu lagu ni ... mmg slalu sgt keudara ... kire mcm dah menusuk kalbu lah, ahaks! love struck
tapi setiap kali dj tuh kasi tau tajuk, confirm aku mcm termiss, cisss!

jenuh aku dok pikir, lagu ape lah agaqnyer tuh ... rentaknyer mcm org puteh ... tp nape spatah harem pon aku tak paham ni? huh!

at last ... aku pon try lah bukak carta dorang ... rupenyer lagu ape tau?
tis one ...
hahaha! seyez taley blah ... kejadahnyer aku minat lagu korea bagai ni laks? buang tebiat da aku ni agaqnyer, hahaha~~

actually zaman dolu2 ade gaq lah layan cite korea ni sume ... tp idak le lagu die pon nak minat ... pastu skang mmg harem da lah nak layan ... siap kutok lagi ade ... last2 t'sangkot laks kat lagu ni, adoiii~~

oke lah ... mau pegi layan lagu ni *larikkkk sblom kene kutok*

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

6 Criticism:

diana said...

wah!!layan suju jugak ye??
heheheh

:: Into The New World :: said...

No Others ni dah lama.
Tapi still lagi best! :))

M Fizan said...

haha..sampai bile2 xkn layan korea :P

M Fizan said...

sumpah tak minat korea..haha

nadia ar-rumaisha said...

saya neh minat lah jgk tp tak de la smpai addict....

sheila said...

tu namanye ke'tulah'an la tu... org kata jgn benci seseorang especially lelaki nanti org tu lah yg jadi laki kite hohoho (relevankah??)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy