June 17, 2011

RuPeNYeR aKu LBeY GiLa

tis few days kan ... aku mcm tade mood nak bukak blog / facebooking ... aku ade aktiviti yg lbey penting, ahaks!

nak tau ape?
sebokkan diri melayan nora elena kat TONTON, ahaks!

b4 ni aku mmg tak penah langsung layan nora elena kat tv ... slalu dgr sane sini jew org dok cite sal cite tuh best ... time tuh idak lah lagi aku nak layan ... but after dgr jew sal betape romantiknyer seth tan tuh, aduhhh~ tergugat iman i tau, ahaks!

d saat sume org da tgk episod 23, aku barulah hegeh2 nak mule tgk cite tuh ... fes tgk cite tuh, i was like ... ohmai~ how can i stop from watching tis ??? i keep watching it sampai episod bape ntah

then smlm pon aku tak gi keje (wondering nape ntah aku tak gi keje .....?), from 10.00am, i spend all my time just in bed n continue watching sampai last episod till 1.30am ... kua bilik pon utk gi toilet n makan sajork ... ini siyez oke! hahaha~
punyelah hebat penangan seth tan ni, ahaks~

naseb baeklah da abeh cite tuh, kalau tak matik lah tak wat keje laen dah *sobs sobs*

laki seromantik camtu dlm tv bole lah ... kat lua? harem ... time mule2 nak pikat jew 24/7 dlm aty ade taman ... after da kapel n few years later, dlm aty da tgl lalang jew lah, hahaha! (arap2 en.boifen bace ni, ahaks~)

p/s : actually faktor utama tgk cite ni sbb i loikeeee laki body mcm seth tan tuh, gagah perkasa gitu, ahaks~~
~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

13 Criticism:

zureen said...

hihihi.. yang penting perut tu x kedepan.. ye dak?? hik3

aMiRaH said...

Nora Elena memang best! >.<

HonEyBuNNy said...

best2 nora elena....

terbaik la...;-)

emieysandra said...

sme la..suke tgk seth tan..ehehe

Far8 budak baik said...

hahaha..weh aku baru tgk..
grrr sakit hati betoll..
tgk tapi dah tahu dah ending dy mcm ner..mmg tak de feel tgk grrrr

senyumSOYA said...

huhuhu..speanjang praktikal kat sini staff asyik duk bercerita salcter ni ja..hahah..
suka seth tan! hehehe

ABU said...

aku tak tengok pun drama ni..
dah habis kan episod dia..ka ada lgi huhu

Ain Zulaikha said...

saya pun nak tgk gak cite nora elena jgk bila dapat internet unlimited nanti heheh

sheila said...

dah abis ke cite ni kat tv?? akak last tgk ari slasa ke rabu aritu ntah..

sib baik cik abg akak mmg jenis kurang berperasaan dari dolu smpi skrg... jadi takdelah rasa cam kurang perhatian ke hapa.. dah dia mmg jenis bukan mat jiwang

tp dlm cite ni kenapalah nama ni yg dorang pilih seth tan.. sebut lelaju jd SETAN

kotak hitam said...

pernah tengok sekali je....hehehe

Raden said...

laki memg setan..sape kate laki malaysia x setan? haha

mule2 kapel memg indah weh..gile je call setiap 5 minit. da lame kapel call 5 hari sekali tuh da kire ajaib sgt tau...setan!!!

Khuzrin Kamarudin said...

Nora elena ni fenomena ke? (-_-")

atikah said...

haha. tak tengok la plak nora elenaa nie. tp semua orang sibukk bicara kan .hehe. nice blog :)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy