June 23, 2011

MaKaNaN CuTe-CuTe

dua / tiga arini kan ... aku sik dpt makanan yg cute-cute jew ... owh! actually salah satu penyebab kegemokkan aku jugaq nowdays ... demm! dietku ntah ilang kemane dah *sobs sobs*



c ... i've told ya! cute kan?
kire pakej lengkap lah ... cute + sedap (",)

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

5 Criticism:

Cik Nad A.J said...

saya suka tgk all those cute food tp kalau nk mkn tu i'm not really eager sbb x berapa minat nk mkn cakes tp kalau org sua makan je.. hehe.. btw, thanks singgah blog saya! :)

PCL said...

cantik dipandang dan enak rasanya itu yg PCL cari..tp kebnyakannya cantik je tapi tak sedap mana pon cupcake tu..

stellaizz said...

sedap nyerrrrr

Lieyly ︱ Alia said...

memang sedap lah ^^

lapar tgok..

Bro ahmad said...

cantik di pandang,,soal rasa lidah memang tak boleH bohong..pinjam ayat mee sedap jap XD

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy