August 14, 2015

Tukar Kad CIMB Bank

Assalamualaikum readers

Harini baru tergerak hati nak pergi tukar kad CIMB BANK aku yg dah lapok dek zaman ni


TERGERAK HATI pon sebab kad ni dah vengong sikit lately ni , kejap bole detect , kejap tak , pffttt ... !

PLUS , kad ni bukan debit card . Susah hokeyyy ahkak nak URGENT shopping , haha ... !

Sekejap je rupanya proses tukar kad ni . Bagi I/C , isi form , zassss ...


Molek kemain n yg penting , DEBIT CARD , hikhik ... !

Dah dapat kad terus kene pergi shopping tukar nombor pin dalam masa 24 jam


Tukar kad ni tak perlu bayar cash ye . Ehhh , bukan FREE tau maksudnya =P


Dia deduct terus drpd account kita , pffttt !

Thanks & Best Regards ,

6 Criticism:

clovershoney said...

tahun bila punya kad atm tah tu :p

Athirah Diyana said...

sy punya dr 3 tahun lps kot langsung tak tukar lagi. alahaiii bila nak tukar niii

Azlinda Azman said...

Penting debit kad..Senang nk swipe...Xperlu bawa cash banyak2

Nora Karim said...

Ala... saya punya pun blm tukar lagi... kad pun mmg dah ala2 tak mau bagi keje sama... huhuhu... nak pi tukar gak lah!

yoorin melacolea said...

haah..dulu yoorin pernah jugak..kad bank hilang.. nak buat kad baru takde duit cash time tu..sebab semua isi dalam wallet hilang.duit ada dalam akaun je..kesudahnya dia deductm dr akaun kita.. nasib 13 ringgit je sebab request yg visa ceri tuu..

zuhdi sanusi said...

yg pnting pasni xyah bawak cash bebanyak dah kan.,
klu credit plak utang la plak mlambung sedap jer main swap., huhu

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy