August 13, 2015

Mini Aquarium Di Rumah

Assalamualaikum readers

Husband aku memang jenis pencinta haiwan . Aku ? Hehehe ... ! Okbai ~

Dari 1st kawen dulu dia dah plan nak bela ikan tapi tak bela² . Now bila Nazeef dah start kenal haiwan , terus bersemangat balik nak bela ikan

Jadi marilah kita beli mini aquarium saje letak kat rumah ...

Tenang je fikiran bila tengok ikan dok berenang² dalam tu :) 

Bela ikan guppy je , senang ! :) 

Budak paling excited "mama , pishhh pishhh"

Thanks & Best Regards ,

7 Criticism:

qaseh dalia said...

Cute je

PeRdU cINta said...

Bila tension..best tengok ikan berenang2..

Haryani Mohd said...

Budak-budak memang suka tengok ikan, gerak gerak, kita yang besar pun terhibur :D

Normah Kumin said...

Assalam, wah canyiknya
ala-ala dalam laut, gitu..

NuSaNa NoSa 91 said...

bestnya bela ikan.. rumah keen tak boleh bela, sebab dah penuh kucing.. kang kena sembunyikan ikan.. T_T

Cik Puan Rann said...

Teringin jg nk ada akuarium mcm ni....

Nora Karim said...

Ala... rindu pulak saya dgn mini aquarium kami di melaka dulu. Sbb xtau cara nak bawa masa pindah... so kami tinggalkan je pada penyewa baru yg juga rakan satu opis en hubby... rindunya ikan guppy!!!

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy