August 21, 2015

Photobook FREE lagi =)

Assalamualaikum readers

Haritu terbaca pasal FREE 8" x 6" SOFTCOVER PHOTOBOOK kat FREEBIESLAND.MY


Haruslah lelaju pegi redeem sebab sebelum ni pon dah pernah buat utk Nazeef [LINK]

Kali ni mari kita buat utk Rania pulak . Dah tu time FREE ni je lah peluangnya nak print gambar dorang pon kannn , hikhik ... !


Memang kecik , 8" x 6" je ! Mase Nazeef dulu lagilah , 6" x 6" je !

Tapi tak kisahlah ! Sebab kalau sesaje nak print gambar dorang memang taklah

Atleast bila ada photobook FREE ni (just bayar duit postage) , terprintlah jugaq gambar dorang ni utk kenang-kenangan nanti ;-)

Sape yg teringin nak buat jugaq better cepat ye sebab offer ni expires on Aug 31st nanti

Tak sabar nak tunggu photobook ni sampai day dreaming Okbai ~~

Thanks & Best Regards ,

5 Criticism:

Farhain Azmi said...

la yeke..bestnya yong baru beli kat photobook RM10. utk size 6x6, dpt 2 buku..huhu..nak grab pulak yg ni..tq for info

Farhain Azmi said...

dear, kat mna ye nak klik voucher tu..x jumpa lah. i bukak website photobook just ada promotion code lain..

YieN said...

@Farhain Azmi dear.. just siapkan photobook mcm biasa, then masa nak buat payment dorang akan mintak code voucher, masukkan JUST4U tu n terus jadi RM0.00

Farhain Azmi said...

@YieN: ohh gitu, thanx u so much.

ruslanafiq said...

wah.. nak kena cepat ni.

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy