August 10, 2015

Warisan Turun Temurun

Assalamualaikum readers

Mak aku memang jenis yg pandai simpan / jaga barang . Mostly baju , sarung bantal , tilam , topi , mitten n booties zaman kitorg baby dulu still ada lagi tau , hikhik ... !

Buktinya ...

Sweater ni aku pakai masa umur setahun , Nazeef 5 bulan dah bole pakai , haha ... !

Dress ni aku pakai masa my 1st birthday , Rania masa genap 9 bulan , hikhik ... !

Maybe aku pon akan simpan baju bebudak ni selai dua untuk bagi kat cucu aku pulak nanti , haha ... !

Thanks & Best Regards ,

9 Criticism:

Allene typicalmommy said...

wah.... bestnya klu lin barut je ada lagi.. since dari mak punya.. sekrang ccu dia pakai.

Ann Ishak said...

wah bagusnya...sangat susah nak simpan baju2 lama ni. respect

PeRdU cINta said...

Cantik lagi...klasik tau..yang klasik tu yang tersangatlah mahal..

SweetLikeWhat said...

terbaikkk..gaun tu lawa nye..

Aya Zuki said...

comelnya..bagusnye simpan baju2 lama :)

Aimi Muhamad said...

wah bagusnya...nanti simpan jugaklah baju2 anak bagi turun temurun jugak.

athi FATHIYAH said...

i pon buat mcm tu jugak

seri said...

untung la mak pandai simpan brg
comel betul tgk

Nyamuk Terbang said...

sy barut msa kecik dengan napkin pn mak sy simpan lg...kerusi bulat yg ad roda utk baby pn ad lg...leh la nnt bg ke anak pulak haha

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy