April 11, 2016

Hello April..!

Assalamualaikum readers

Dah masuk hari ke-11 dah harini dalam bulan April tp aku baru nak wish HELLO APRIL..!

Mana taknya , kitorg anak beranak sambut April dgn pass baton tak sihat aritu , huhu..!

Start dgn Nazeef , pastu adeknya pulak . Dedua dah ok , maknya pulak take over :'(

Menu org sakit

Hopefully minggu ni sampai cukup bulan nnt semua pon sihatlah ye . Cuti dah takde ni weyyy , uwaaa..!

Oklah , taktau nak update ape ni sebenarnya , haha..! Esok iols update ye sbb esok b'day anak bujang aku tu . Dah besar dah dia , tahun depan dah nak tadika *sobs sobs*


Thanks & Best Regards ,

8 Criticism:

hanimsfrh said...

Menu untuk orang sakit tapi yg xsakit ni pulak terliur tgk. Hehe.

Semoga cepat sembuh & happy birthday in advance :)

Cikna said...

Semoga baik2 saja, cikna pun tgh giliran kt klinik je ni, lambat betul,huhuu...;-)

LiNda said...

Lama xdtg jenguk sini
moga cepat sihat ye :)

shalimar yusof said...

bubur nasiiiiii

Nurul Shahira said...

Bubur tu, kalau masak untuk orang sakit. Yang tak sakit pun terliur, hehe :D
Tengah-tengah cuaca panas macam ni memang ramai yang tak sihat. Take care & semoga cepat sembuh =)

hainom OKje said...

Yelah musim demam sekarang ni...Panas pun bukan main terik lagi.....
Banyakkan minum air....Pandai nasihat org....yg bercakap ni pun tgh seme batuk tak baik lagi hihi

Faizal Mohamad Twon Tawi said...

orang tak sakit pun boleh makan

adianiez AIDA said...

bubur ni kalu tak sakit pun dap sgt makan.
ada kicap cili padi.
sup skit. hmmmmm :)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy