April 13, 2016

Happy Birthday #NazeefMuslim

Assalamualaikum readers

12 April 2016
Happy Birthday ke-3 baby sulung mama 


Kek tempah last minute . Celebrate kecik² je . Panggil family aku datang rumah lepas balik kerja semalam . Menu pon kek n ayam KFC je , haha..!



B'day boy dapat hadiah kemain banyak sampai makan pon tak lalu sebab rambang mata dok tengok mainan banyak sangat , haha..!

Ni time pergi checkup dia kat KK tadi . Kemain tau siap request nak pakai kasut baru nina n noni (his aunties) dia kasi . Kasut KIKIMOUSE (Mickey Mouse) katanya , hikhik..!

Cepatnya kamu membesar sayang . Rasa macam baru semalam je kita dok bertarung nyawa kat labour room kannn *sobs sobs*

Semoga membesar menjadi anak yg soleh , cemerlang dunia akhirat dan diberikan kesihatan yg sempurna , Aminnn ~

Mama love u so much sayang , always 

Thanks & Best Regards ,

6 Criticism:

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt ulgthun syg..

kjp je rasa ea..

rasa mcm yui bru sggh blog akk, time tu akk update psl khwin.. hehehe.. lama dh berlalu =)

norhidana miswan said...

eppy bday nazeef... moga jd anak yg soleh

Semut Senyum said...

Waaa.. comelnya kek dia....

cepat besar dengan sihat ye... nanti boleh tolong mama... =D

Mrs. A said...

Happy birthday! semoga menjadi anak soleh dan menyenangkan hati keluarga

Faizal Mohamad Twon Tawi said...

Selamat ulang tahun kelahiran..moga mendapat limpahan kasih sayang Ilahi

adianiez AIDA said...

happy bday :)
moga membesar dgn sihat dan cerdik ekk.

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy