April 12, 2016

Bikin Suspen :')

Assalamualaikum readers

Lepas aku buang 'susuk' [LINK] 2 bulan lepas  , tarikh period aku memang dah tak betul

Nak dijadikan cerita , minggu lepas kan aku tak sihat kan . Dengan demam la , sakit perut la , sakit kepala la

Period pon dah lewat seminggu tp cek UPT memang negatif je manjang


Ok lega sebab memang belum plan nak pregnant lagi sebenarnya, haha..!

MASALAHNYA ... Bila aku balik kampung aritu , semua pon ingat yg aku pregnant lagi tau sebab aku lesu lain macam , dgn tak lalu makan la ape la

Bila aku bagitau UPT negatif , dorang siap cakap maybe baru lagi , so tak nampaklah double line . Husband memang senyummm je kalau betul :b

So , as a woman n mother , aku pon TERRR letak harapanlah jugaq yg kot² betul aku pregnant , siap pegi beli UPT yg mahal sikit dgn arapan lagi 2-3 hari nak cek balik , haha..!

Sekali malam tadi sakit perut sesangat sampai tak bole tido . Rupanya pagi ni bendera jepun dah berkibar , haha..!

Benci tau ! Suke memainkan perasaan aku . Tapi lega tu legalah jugaq sebab we can still proceed with our family planning , hikhik..! Okbai ~

Thanks & Best Regards ,

9 Criticism:

Chekgu Azrine said...

Cuba lagi ye sis..hehehhe

hainom OKje said...

Ohhhh sebelum ni pakai susuk ek hihi.....So far guna kekdah sendiri je. Agaknya lesu tu sebab perubahan hormon kot...
Insyaallah lepas ni bila dah bersedia betul betul barulah Allah akan tambah rezeki kot...

Cik Puan Eka said...

hehehe cuba lagi ye sisi. Saye pun natural planning je ni. Anak baru setahun sebulan. tunggu dia beso skit hehehehe walopon rase mcm nak ngandung lgi hehe

norhidana miswan said...

takpe,... kalau dh rezeki tak kemana kan... hehehhe

tp kadang boleh bt suspen jgk kan saat2 gitu, walaupun kita mcm konon2 tak sedia tp kalau peknen... ujian tuh positif kite msti hepi kan

aizamia3 said...

Akak tak pernah cuba guna susuk, semuanya berlaku secara semulajadi. Macam awal tahun baru ni, asyik demam tak larat, sampai kena tegur mengandung ke.. huhuhu..

Semut Senyum said...


Saya pun tengah berusaha gigih jugak ni... Bila laa nak dapat baby ni....

Tapi tak pe.. janji Allah itu pasti. Dia lebih tahu masa yang sesuai utk kite..heheh

Nur Fannun said...

perubahan hormon disebabkn faktor cuaca kot..

Faizal Mohamad Twon Tawi said...

rezeki Allah sudah ditetapkan...Allah bagi kita doa dan usaha

adianiez AIDA said...

nak dekat la tu lekat nyer :)
in shaa Allah...

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy