April 22, 2016

4 Days To Go ~

Assalamualaikum readers

Apa yg 4 hari lagi tu ?

Hikhik..! Happy Facebook smiley blushing Happy Facebook smiley blushing Happy Facebook smiley blushing

Kononnya aritu nak tunggu musim panas ni hilang sikit baru nak ganti puasa

Tapi tetappp jugaq panas dah sampai nak masuk bulan 5 dah pon hah

Makanya marilah kita settlekan balance ganti puasa tu cecepat *sobs*

Thanks & Best Regards ,

8 Criticism:

PeRdU cINta said...

Selamat qada puasa...sikit2 in sha Allah lunas semuanya....amin...

YB Shehan said...

Huu. baru ganti sehari. adeh..

Syira Lokman said...

hyeee..salam jumaat :D akhirnya dapat juga Syira Lokman blogwalking sekejappp ! saja jenjalan tengok entry baru tuan blog and nak doakan supaya berjaya dunia akhirat ye :) tulis yg baik2 oke ^_^

Siqah Hussin said...

Jom ganti puasa bersama! Siqah pun tak habis lagi ganti..

zuhdi sanusi said...

huhu., tu la dia., pns kan..,
slmt mngnti poser la yer.,

Haryani Mohd said...

Ani pun masih ada lagi hutang puasa, kena ganti sebelum habis masanya hoho

adianiez AIDA said...

hu hu hu aida masih few days hutang ni :)

♥TheOnlyFarah♥ said...

nice piece of sharing.. nak kena start ganti dah nie..heee

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy